StaffKlienci

Bakels zaopatruje klientów szeroko pojętego sektora piekarsko-cukierniczego. Jest w stanie sprostać wszelkim oczekiwaniom producentów pieczywa i wyrobów cukierniczych. Niezależnie czy są to producenci przemysłowi, czy rzemieślnicy. Potrafimy dopracować nasze receptury tak, by sprostać nawet najbardziej wymagającemu odbiorcy.

Każdy Klient jest dla nas ważny i wyjątkowy

Jeżeli potrzebowaliby Państwo wsparcia technologicznego lub zaprezentowania produktu na miejscu, to zachęcamy do kontaktu z naszymi opiekunami handlowymi lub technologami, którzy chętnie udzielą praktycznych wskazówek lub umówią się na pokaz.

IBAImprezy branżowe

Zapraszamy również na imprezy targowe, zarówno ogólnopolskie jak i regionalne, w których uczestniczymy. Liczne spotkania z naszymi Klientami zawsze stanowią dla nas cenne doświadczenie, które pragniemy pogłębiać. Towarzyszy im prawdziwie "żywa" wymiana informacji, sugestii i spostrzeżeń, a owocem wzajemnego inspirowania się zwykle są nowe pomysły.

Katalogi produktów

Nasi pracownicy dysponują wersją drukowaną Katalogów. Zachęcamy również do korzystania z formy elektronicznej - pliki są do pobrania na podstronie "Download". Życzymy wiele satysfakcji z produktów marki Bakels w codziennej pracy. Ze swej strony zawsze czekamy na Państwa sugestie i opinie, które pomogą nam w opracowaniu kolejnych edycji katalogu, tak byśmy wspólnie tworzyli praktyczne narzędzie pomocne w codziennej pracy.

Szkolenia

Specjalistyczne ośrodki szkoleniowe powołane w wielu firmach Grupy Bakels pozwalają przeprowadzać szkolenia oraz pomagać klientom w zdobywaniu nowych i rozwijaniu już posiadanych umiejętności. Również w Polsce dnia 12 października 2011 r. odbyło się uroczyste otwarcie tego typu Ośrodka Konferencyjno-Szkoleniowego. Miejsce to jest nieocenionym wsparciem dla piekarzy, cukierników oraz dla samych pracowników firmy Bakels Polska we wdrażaniu nowych produktów i technologii oraz podnoszeniu swoich kwalifikacji. Grupa Bakels będzie nadal inwestować w dalszy rozwój ośrodka poprzez rozwój wyposażenia, ale szczególnie nie będzie szczędzić środków na inwestowanie w kapitał ludzki.

Pieczywo Szoty

Salakon

Labo02 Labo03
   
Labo01   Labo04