
Drożdżowa babka z rodzynkami
Receptury cukiernicze, Receptury piekarnicze
Receptury cukiernicze, Receptury piekarnicze
Pyszne i aromatyczne ciasto mocno karmelowe - dekorowane karmelem i karmelową kruszonką.
Klasyczne ciasto owocowe, uwielbiane przez Klientów każdej cukierni. Przygotowane na mieszance Yogo-Fruit charakteryzuje się wspaniałą strukturą, kolorem i smakiem. Bardzo ...
Klasyczne ciasto owocowe, uwielbiane przez Klientów każdej cukierni. Przygotowane na mieszance Yogo-Fruit charakteryzuje się wspaniałą strukturą, kolorem i smakiem. Bardzo ...
Smaczny i pachnący tort z polewą z mlecznego karmelu i krówkowym wypełnieniem.
Intensywny ciemny kolor, doskonała forma babki z serowym nadzieniem i aromatyczna polewa truflowa.
Klasyczne ciasto owocowe, uwielbiane przez Klientów każdej cukierni. Przygotowane na mieszance Yogo-Fruit charakteryzuje się wspaniałą strukturą, kolorem i smakiem. Bardzo ...
Placek przygotowany z wykorzystaniem Ciasta ucieranego czekoladowego oraz nadzienia Pol-Mix kokosowego cieszy się uznaniem Klientów i jest łatwy w produkcji.
Aromatyczna i owocowa odsłona babki z metra. Dobrze znany przepis wzbogacony o prażone jabłko z nutą cynamonu, pachnące kakaowo-rumowe ciasto ...
Babka cięta z metra - najprostsze ciasto biszkoptowo-tłuszczowe w długiej formie.
ul. Dostawcza 12 93-231 Łódź