


Baton malinowy z płatków kukurydzianych

Owocowe Yogo pod pierzynką bezową

Drożdżowa babka z rodzynkami
Receptury cukiernicze, Receptury piekarnicze

Ciasto karmelowe
Pyszne i aromatyczne ciasto mocno karmelowe - dekorowane karmelem i karmelową kruszonką.

Baton karmelowy z płatków kukurydzianych

Serowe pączki jogurtowe

Świąteczny wianek drożdżowo-cynamonowy

Serusie – jogusie z nadzieniem serowym
Serusie - jogusie z nadzieniem serowym. Dekorowane kruszonką.

Czardasz
Intensywny ciemny kolor, doskonała forma babki z serowym nadzieniem i aromatyczna polewa truflowa.

Czekoladowo kokosowy placek ze śliwkami
Placek przygotowany z wykorzystaniem Ciasta ucieranego czekoladowego oraz nadzienia Pol-Mix kokosowego cieszy się uznaniem Klientów i jest łatwy w produkcji.

Truflowa Babka z Metra
Aromatyczna i owocowa odsłona babki z metra. Dobrze znany przepis wzbogacony o prażone jabłko z nutą cynamonu, pachnące kakaowo-rumowe ciasto ...

Świąteczny placek korzenno-śliwkowy

Karaibska Pychotka

Babka cięta z metra
Babka cięta z metra - najprostsze ciasto biszkoptowo-tłuszczowe w długiej formie.

Pretzel na słodko
Precel na słodko to fantastyczna alternatywa do kawy. Połączenie klasyczne przekąski ze słodką przyjemnością.