• Kariera
  • Aktualności
  • Gdzie kupić
  • Kontakt
  • Moj Bakels
    • Logowanie
    • Rejestracja
Bakels Polska Bakels Polska Bakels Polska
  • Produkty

    Produkty

    Wszystkie nasze produkty są dostosowane do wymagań lokalnych klientów i ich procesów.

    Zobacz wszystkie produkty
    • Mieszanki Piekarskie
    • Zakwasy piekarskie
    • Mieszanki Cukiernicze
    • Nadzienia Owocowe
      • Pastryfill
      • Pol Mix
      • Mocktail
    • Masy Truflowe
    • Masy cukrowe do dekoracji
    • Budynie
    • Emulgatory
    • Masy karmelowe
    • Kremy Roślinne
    • Musy
    • Polewy CHOCKEX (non-temp)
    • Żele
      • Żele cukiernicze na gorąco
      • Żele cukiernicze na zimno
    • Dekoracje piekarskie
    • Surowce TTT
    • Środki antyadhezyjne
  • Receptury

    Receptury

    Nasz zespół specjalistów opracował szeroką gamę receptur, aby zaprezentować wszechstronność oferowanych surowców.

    Zobacz wszystkie przepisy
    • Receptury cukiernicze
    • Receptury piekarnicze
  • Usługi

    Usługi

    Opracowywanie przodujących na rynku składników we wiodących w branży zakładach w ramach współpracy z klientami z całego świata.

    Dowiedz się więcej
    • Ośrodki kompetencji

      • Zakwasy
      • Chleb
      • Emulgatory do biszkoptów
      • Oleje i tłuszcze
      • Masa cukrowa Pettinice i lukry
      • Owocowe nadzienia i polewy
    • Centra Wypiekowe

      • Szwajcaria
      • Bakels Wielka Brytania
      • Australia
      • Tajlandia
      • Belgia
      • Ekwador
      • Chiny
      • Szwecja
      • Malezja
      • Hongkongu
      • Indie
      • Holandia
      • Niemcy
      • Chile
    • Badania i rozwój

      • Badania i rozwój
  • O nas

    O nas

    Zobowiązujemy się nie tylko do wytwarzania najwyższej jakości składników – nasza bogata historia prowadzenia badań oraz dążenia do rozwoju i wprowadzania innowacyjnych rozwiązań to podstawa ciągłego inwestowania w pracowników i relacje z klientami.

    Dowiedz się więcej
    • O Bakels

      • Nasi klienci
      • Nasza misja
      • Kluczowe wartości
      • Lokalnie
    •  

      • Historia
      • Fakty i liczby
      • Kariera
      • Ogłoszenia
  • Strona główna
  • Wesela i jubileusze

Wesela i jubileusze

Każdy ma czasem powód do świętowania. Pomagamy zadbać o to, aby tak ważne chwile jak urodziny, jubileusze czy wesela zapadały w pamięć dzięki niezwykłym i pysznym tortom i ciastom.

0 selected
0 selected
0 selected
0 selected
0 selected
15 wyniki
Udostępnij na Facebooku Tweetuj tę stronę Udostępnij na Linkedin Share on WhatsApp
View
Grid
List
Łatwy przepis
Kremowa kostka pomarańczowo-czekoladowa

Kremowa kostka pomarańczowo-czekoladowa

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 3 Użyty produkt
  • BABKA CIĘTA Z METRA MIX
  • NADZIENIE – TRUFLA POMARAŃCZOWA
  • CHOCKEX (NON-TEMP) DARK NH
Łatwy przepis
Kremowa kostka karmelowa

Kremowa kostka karmelowa

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 3 Użyty produkt
  • BABKA CIĘTA Z METRA MIX
  • CARAMEL CREAM
  • CHOCKEX (NON-TEMP) DARK NH
Łatwy przepis
Kremowa kostka nugatowa

Kremowa kostka nugatowa

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 3 Użyty produkt
  • BABKA CIĘTA Z METRA MIX
  • NADZIENIE – TRUFLA NUGATOWA
  • CHOCKEX (NON-TEMP) WHITE NH
Nowość
Piernik | Babka z metra

Piernik | Babka z metra

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 3 Użyty produkt
  • BABKA CIĘTA Z METRA MIX
  • MOCKTAIL SPRITZ
  • MUS NEUTRALNY
Nowość
Serowo-makowe z kruszonką skubaną

Serowo-makowe z kruszonką skubaną

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 2 Użyty produkt
  • CIASTO UCIERANE YOGO – FRUIT
  • ENBELETT- KREM BUDYNIOWY W PROSZKU
Nowość
Sernik karmelowy z czekoladową kruszonką

Sernik karmelowy z czekoladową kruszonką

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 3 Użyty produkt
  • CARAMEL CREAM
  • ENBELETT- KREM BUDYNIOWY W PROSZKU
  • UCIERANE CZEKOLADOWE
Nowość
Placek czekoladowy z marakują

Placek czekoladowy z marakują

Receptury cukiernicze

Klasyczne ciasto owocowe, uwielbiane przez Klientów każdej cukierni. Przygotowane na mieszance Yogo-Fruit charakteryzuje się wspaniałą strukturą, kolorem i smakiem. Bardzo ...

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 5 Użyty produkt
  • NADZIENIE ŻELOWE – PASTRYFILL MARAKUJA
  • CHOCKEX (NON-TEMP) DARK NH
  • CHOCKEX (NON-TEMP) WHITE NH
  • SPRINK / TARANT – środek antyadhezyjny w sprayu
  • UCIERANE CZEKOLADOWE
Nowość
Placek z kokosem i śliwką

Placek z kokosem i śliwką

Receptury cukiernicze

Klasyczne ciasto owocowe, uwielbiane przez Klientów każdej cukierni. Przygotowane na mieszance Yogo-Fruit charakteryzuje się wspaniałą strukturą, kolorem i smakiem. Bardzo ...

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 4 Użyty produkt
  • GLAZURA DO DONUTÓW – NEUTRALNA
  • POL-MIX KOKOSOWY
  • SPRINK / TARANT – środek antyadhezyjny w sprayu
  • UCIERANE CZEKOLADOWE
Nowość
Tort karmelowy

Tort karmelowy

Receptury cukiernicze

Smaczny i pachnący tort z polewą z mlecznego karmelu i krówkowym wypełnieniem.

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 3 Użyty produkt
  • BABKA CIĘTA Z METRA MIX
  • CARAMEL CREAM
  • MUS NEUTRALNY
Tort piernikowy

Tort piernikowy

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 2 Użyty produkt
  • CIASTO KORZENNE
  • CHOCKEX (NON-TEMP) DARK NH
Hit sprzedaży
Czardasz

Czardasz

Receptury cukiernicze

Intensywny ciemny kolor, doskonała forma babki z serowym nadzieniem i aromatyczna polewa truflowa.

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 3 Użyty produkt
  • NADZIENIE – TRUFLA KAKAOWA CIEMNA
  • CHOCKEX (NON-TEMP) DARK NH
  • UCIERANE CZEKOLADOWE
Nowość
Marchewkowo-jogurtowe ciasto z korzennym charakterem

Marchewkowo-jogurtowe ciasto z korzennym charakterem

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 4 Użyty produkt
  • CIASTO UCIERANE YOGO – FRUIT
  • PETTINICE POMARAŃCZOWY – POMARAŃCZOWA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
  • PETTINICE ZIELONY – ZIELONA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
  • SPRINK / TARANT – środek antyadhezyjny w sprayu
Hit sprzedaży
Placek ze śliwkami

Placek ze śliwkami

Receptury cukiernicze

Klasyczne ciasto owocowe, uwielbiane przez Klientów każdej cukierni. Przygotowane na mieszance Yogo-Fruit charakteryzuje się wspaniałą strukturą, kolorem i smakiem. Bardzo ...

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 2 Użyty produkt
  • CIASTO UCIERANE YOGO – FRUIT
  • SPRINK / TARANT – środek antyadhezyjny w sprayu
Nowość
Czekoladowo kokosowy placek ze śliwkami

Czekoladowo kokosowy placek ze śliwkami

Receptury cukiernicze

Placek przygotowany z wykorzystaniem Ciasta ucieranego czekoladowego oraz nadzienia Pol-Mix kokosowego cieszy się uznaniem Klientów i jest łatwy w produkcji.

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 4 Użyty produkt
  • GLAZURA DO DONUTÓW – NEUTRALNA
  • POL-MIX KOKOSOWY
  • SPRINK / TARANT – środek antyadhezyjny w sprayu
  • UCIERANE CZEKOLADOWE
Nowość
Truflowa Babka z Metra

Truflowa Babka z Metra

Receptury cukiernicze

Aromatyczna i owocowa odsłona babki z metra. Dobrze znany przepis wzbogacony o prażone jabłko z nutą cynamonu, pachnące kakaowo-rumowe ciasto ...

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 2 Użyty produkt
  • BABKA CIĘTA Z METRA MIX
  • SPRINK / TARANT – środek antyadhezyjny w sprayu
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Linkedin
  • YouTube
  • Biuletyn Informacyjny
Powrót na górę

Nawigacja

  • Strona główna
  • Kariera
  • Kontakt

O nas

  • Nasi klienci
  • Nasza misja
  • Kluczowe wartości
  • Historia
  • Fakty i liczby

Produkty

Usługi

  • Ośrodki kompetencji
  • Badania i rozwój

Inne

  • Mapa strony
  • Polityka Prywatności

Siedziba główna

ul. Dostawcza 12 93-231 Łódź

  • +48 42 25 46 600 
  • biuro@bakels.pl

© 2023 Bakels Polska

Bakels Polska

Strona stworzona przez  Impact Media® Impact Media

Bakels Polska

  • NawigacjaMenu
  • Produkty
    • Z powrotemMenu
    • Produkty
    • Mieszanki Piekarskie
    • Zakwasy piekarskie
    • Mieszanki Cukiernicze
    • Nadzienia Owocowe
      • Z powrotemMenu
      • Nadzienia Owocowe
      • Pastryfill
      • Pol Mix
      • Mocktail
    • Masy Truflowe
    • Masy cukrowe do dekoracji
    • Budynie
    • Emulgatory
    • Masy karmelowe
    • Kremy Roślinne
    • Musy
    • Polewy CHOCKEX (non-temp)
    • Żele
      • Z powrotemMenu
      • Żele
      • Żele cukiernicze na gorąco
      • Żele cukiernicze na zimno
    • Dekoracje piekarskie
    • Surowce TTT
    • Środki antyadhezyjne
  • Receptury
    • Z powrotemMenu
    • Receptury
    • Receptury cukiernicze
    • Receptury piekarnicze
  • O nas
    • Z powrotemMenu
    • O nas
    • Kluczowe wartości
    • Fakty i liczby
    • Historia
    • Kariera
    • Nasza misja
    • Nasi klienci
    • Lokalnie
    • Ogłoszenia
  • Usługi
    • Z powrotemMenu
    • Usługi
    • Ośrodki kompetencji
    • Centra Wypiekowe
      • Z powrotemMenu
      • Centra Wypiekowe
      • Szwajcaria
      • Bakels Wielka Brytania
      • Australia
      • Tajlandia
      • Belgia
      • Ekwador
      • Chiny
      • Szwecja
      • Malezja
      • Hongkongu
      • Indie
      • Holandia
      • Niemcy
      • Chile
    • Badania i rozwój
  • Aktualności
  • Kontakt
  • Mój Bakels
  • Logowanie
  • Rejestracja
  • Select a Market Menu
  • Afryka
    • Z powrotem Menu
    • Afryka Południowa
    • Wschodnia Afryka
  • Azja
    • Z powrotem Menu
    • Chiny kontynentalne
    • Filipiny
    • Hongkong
    • Indie
    • Malezja
    • Singapur
    • Tajlandia
  • Europa
    • Z powrotem Menu
    • Belgia
    • Federacja Rosyjska
    • Finlandia
    • Holandia
    • Irlandia
    • Niemcy
    • Polska
    • Szwajcaria
    • Szwecja
    • Zjednoczone Królestwo
  • Oceania
    • Z powrotem Menu
    • Australia
    • Fidżi
    • Nowa Zelandia
    • Nowa Zelandia - oleje jadalne
  • Ameryka północna
    • Z powrotem Menu
    • Stany Zjednoczone
  • Ameryka Południowa
    • Z powrotem Menu
    • Brazylia
    • Chile
    • Ekwador
    • Peru
  • Visit Bakels Group
  • Filtruj produkty Menu
  • Kategoria surowca
    • Z powrotem Menu
    • Mieszanki Piekarskie
    • Zakwasy piekarskie
    • Mieszanki Cukiernicze
    • Nadzienia Owocowe
      • Z powrotem Menu
      • Nadzienia Owocowe
      • Pol Mix
      • Pastryfill
      • Mocktail
    • Masy Truflowe
    • Masy cukrowe do dekoracji
    • Słody
    • Budynie
    • Emulgatory
    • Masy karmelowe
    • Kremy Roślinne
    • Musy
    • Polewy CHOCKEX (non-temp)
    • Żele
      • Z powrotem Menu
      • Żele
      • Żele cukiernicze na gorąco
      • Żele cukiernicze na zimno
      • Donut Glaze
      • Szafir
      • Nappage
      • Super Glans
      • Diament
      • Pipping Gel
    • Dekoracje piekarskie
    • Surowce TTT
    • Środki antyadhezyjne
  • Gotowy produkt
    • Z powrotem Menu
    • wyroby ciastkarskie
    • wyroby cukiernicze
      • Z powrotem Menu
      • wyroby cukiernicze
      • babki
      • ciasta warstwowe
      • muffina
    • wyroby piekarnicze
      • Z powrotem Menu
      • wyroby piekarnicze
      • bułka
      • chleb
      • rogal
      • bagietka
      • chleb tostowy
    • wyroby półcukiernicze
      • Z powrotem Menu
      • wyroby półcukiernicze
      • drożdżówka
      • chałka
      • strucla
      • makowiec
      • pączek
      • ciasto drożdżowe
      • tarta
    • wyroby przekąskowe
  • Marki
    • Z powrotem Menu
    • Chleb IG
    • Fermdor
    • Pettinice
    • Sprink
  • Składniki
    • Z powrotem Menu
    • Dla bezglutenowców
    • Dla wegan
    • Dla wegetarian
  • Filtruj przepisy Menu
  • Kategoria surowca
    • Z powrotem Menu
    • Receptury cukiernicze
    • Receptury piekarnicze
  • Bakels products
    • Z powrotem Menu
    • BABKA CIĘTA Z METRA MIX
    • CARAMEL CREAM
    • CHOCKEX (NON-TEMP) DARK NH
    • CHOCKEX (NON-TEMP) WHITE NH
    • Ciasto Drożdżowe Koncentrat
    • CIASTO KORZENNE
    • CIASTO O SMAKU KARMELOWYM MIX
    • CIASTO UCIERANE YOGO - FRUIT
    • EGGIN 200L
    • ENBELETT- KREM BUDYNIOWY W PROSZKU
    • GLAZURA DO DONUTÓW – NEUTRALNA
    • KARMEL – „KRÓWKA ŚMIESZKA”
    • MIESZANKA PRETZEL MIX SG
    • MOCKTAIL SPRITZ
    • MUS NEUTRALNY
    • NADZIENIE - TRUFLA KAKAOWA CIEMNA
    • NADZIENIE - TRUFLA NUGATOWA
    • NADZIENIE - TRUFLA POMARAŃCZOWA
    • NADZIENIE ŻELOWE – PASTRYFILL MARAKUJA
    • PETTINICE POMARAŃCZOWY - POMARAŃCZOWA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
    • PETTINICE ZIELONY - ZIELONA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
    • Pieczywo Chleb Go Sport Mix
    • POL-MIX KOKOSOWY
    • SPRINK / TARANT - środek antyadhezyjny w sprayu
    • TINCOL - ŚRODEK ANTYADHEZYJNY
    • UCIERANE CZEKOLADOWE
  • Kategoria wyrobu
    • Z powrotem Menu
    • Babka
    • Bajgel
    • Baton
    • Beza
    • Bułka
    • Chleb
    • Ciasteczko
    • Ciasto czekoladowe
    • Ciasto deserowe
    • Ciasto foremkowe
    • Cukiernia
    • Monoporcja
    • Obwarzanek
    • Pączek
    • Paluch
    • Piekarnia
    • Precel
    • Sernik
    • Tort
  • Warunki wystawiania
    • Z powrotem Menu
    • Na ciepło
    • Schłodzone
    • W temperaturze otoczenia
  • Okazja
    • Z powrotem Menu
    • Boże Narodzenie
    • Dla Kibica
    • Do kawy
    • Do szkoły
    • Drugie śniadanie
    • Haloween
    • Karnawał
    • Komunie
    • Przekąska
    • Pyszne śniadania
    • Sezon grillowy
    • Słodka przekąska
    • Święta Wielkanocne
    • Wesela i jubileusze
  • Filter News Menu
  • Kategoria surowca
    • Z powrotem Menu
    • Aktualności Bakels Polska
  • Archives
    • Z powrotem Menu
    • marzec 2020
    • listopad 2018
    • październik 2018
  • Filter Insights Menu
  • Kategoria surowca
    • Z powrotem Menu
    • Ekologia i środowisko
    • Oszczędność w firmie
    • Społeczna odpowiedzialność biznesu

Bakels na świecie

  • Afryka

    • Afryka Południowa
    • Wschodnia Afryka
  • Azja

    • Chiny kontynentalne
    • Filipiny
    • Hongkong
    • Indie
    • Malezja
    • Singapur
    • Tajlandia
  • Europa

    • Belgia
    • Federacja Rosyjska
    • Finlandia
    • Holandia
    • Irlandia
    • Niemcy
    • Polska
    • Szwajcaria
    • Szwecja
    • Zjednoczone Królestwo
  • Oceania

    • Australia
    • Fidżi
    • Nowa Zelandia
    • Nowa Zelandia - oleje jadalne
  • Ameryka północna

    • Stany Zjednoczone
  • Ameryka Południowa

    • Brazylia
    • Chile
    • Ekwador
    • Peru
Odwiedź grupę Bakels
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Linkedin
  • YouTube
  • Biuletyn Informacyjny