BAKELS INSTANT CREAM

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnych i suchych warunkach (< 20 °C).

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

270 dni

Rodzaj

Rodzaj

proszek

Alergeny

Alergeny

mleko krowie, laktoza

Kategoria

Kategoria

Kremy Roślinne

Gotowy produkt

Gotowy produkt

wyroby cukiernicze

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Instant Cream Bakels
0.150
Mleko krowie 1,5%
0.100
Woda
0.100
Waga całkowita: 0.350

Metoda

- połączyć wszystkie składniki,
- mieszać przez 3min. na najwyższych obrotach robota planetarnego

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
2,229.00
Energia (kcal)
532.00
Tłuszcz (g)
27.00
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
25.00
Węglowodany (g)
70.50
Cukry (g)
54.60
Błonnik (g)
0.20
Białko (g)
1.70
Sól (g)
0.10

Składniki

cukier, syrop glukozowy w proszku, częściowo utwardzony tłuszcz roślinny (palmowy), emulgatory:, E471, E472f, utwardzony tłuszcz kokosowy, białka MLEKA, dekstroza, stabilizatory:, E450, E263, E339, E516, substancja zagęszczająca:, E401, E464, substancja przeciwzbrylająca:, fosforan wapnia

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
76082
10 kg
Worek
540

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Instant Cream Bakels
0.150
Mleko krowie 1,5%
0.100
Woda
0.100
Waga całkowita: 0.350

Metoda

- połączyć wszystkie składniki,
- mieszać przez 3min. na najwyższych obrotach robota planetarnego

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
2,229.00
Energia (kcal)
532.00
Tłuszcz (g)
27.00
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
25.00
Węglowodany (g)
70.50
Cukry (g)
54.60
Błonnik (g)
0.20
Białko (g)
1.70
Sól (g)
0.10

Składniki

cukier, syrop glukozowy w proszku, częściowo utwardzony tłuszcz roślinny (palmowy), emulgatory:, E471, E472f, utwardzony tłuszcz kokosowy, białka MLEKA, dekstroza, stabilizatory:, E450, E263, E339, E516, substancja zagęszczająca:, E401, E464, substancja przeciwzbrylająca:, fosforan wapnia

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
76082
10 kg
Worek
540