BEZA ACTIWHITE

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnym, ciemnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu (4 - 25ºC)

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

720 dni

Rodzaj

Rodzaj

sypki

Alergeny

Alergeny

jaja kurze

Kategoria

Kategoria

Miksy Cukiernicze

Gotowy produkt

Gotowy produkt

wyroby cukiernicze

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Beza Actiwhite
0.100
Woda
1.000
Cukier
2.000
Waga całkowita: 3.100

Metoda

- namoczyć Bezę Actiwhite w wodzie przez 10 min,
- dodać 1/3 ilości cukru i ubijać aż do sztywnej piany,
- stopniowo dodawać pozostałą ilość cukru,
- suszyć bezę w piecu w temperaturze 100-125ºC, przez 1,5 – 2h.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1600
Energia (kcal)
370
Tłuszcz (g)
<0,5
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
<0,5
Węglowodany (g)
58
Cukry (g)
55
Białko (g)
34
Sól (g)
1,86

Składniki

cukier, białko JAJA kurzego w proszku, substancja zagęszczająca: E466 i E412

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
3140
1 kg
Worek

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Beza Actiwhite
0.100
Woda
1.000
Cukier
2.000
Waga całkowita: 3.100

Metoda

- namoczyć Bezę Actiwhite w wodzie przez 10 min,
- dodać 1/3 ilości cukru i ubijać aż do sztywnej piany,
- stopniowo dodawać pozostałą ilość cukru,
- suszyć bezę w piecu w temperaturze 100-125ºC, przez 1,5 – 2h.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1600
Energia (kcal)
370
Tłuszcz (g)
<0,5
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
<0,5
Węglowodany (g)
58
Cukry (g)
55
Białko (g)
34
Sól (g)
1,86

Składniki

cukier, białko JAJA kurzego w proszku, substancja zagęszczająca: E466 i E412

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
3140
1 kg
Worek