BEZA ACTIWHITE

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnym, ciemnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu (4 - 25ºC)

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

720 dni

Rodzaj

Rodzaj

sypki

Alergeny

Alergeny

jaja kurze

Kategoria

Kategoria

Miksy Cukiernicze

Gotowy produkt

Gotowy produkt

wyroby cukiernicze

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Beza Actiwhite
0.100
Woda
1.000
Cukier
2.000
Waga całkowita: 3.100

Metoda

- namoczyć Bezę Actiwhite w wodzie przez 10 min,
- dodać 1/3 ilości cukru i ubijać aż do sztywnej piany,
- stopniowo dodawać pozostałą ilość cukru,
- suszyć bezę w piecu w temperaturze 100-125ºC, przez 1,5 – 2h.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,600.00
Energia (kcal)
370.00
Tłuszcz (g)
0.00
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.00
Węglowodany (g)
58.00
Cukry (g)
55.00
Białko (g)
34.00
Sól (g)
1.86

Składniki

cukier, białko JAJA kurzego w proszku, substancja zagęszczająca: E466 i E412, przeciwutleniacz:, kwas cytrynowy

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
3140
1 kg
Worek

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Beza Actiwhite
0.100
Woda
1.000
Cukier
2.000
Waga całkowita: 3.100

Metoda

- namoczyć Bezę Actiwhite w wodzie przez 10 min,
- dodać 1/3 ilości cukru i ubijać aż do sztywnej piany,
- stopniowo dodawać pozostałą ilość cukru,
- suszyć bezę w piecu w temperaturze 100-125ºC, przez 1,5 – 2h.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,600.00
Energia (kcal)
370.00
Tłuszcz (g)
0.00
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.00
Węglowodany (g)
58.00
Cukry (g)
55.00
Białko (g)
34.00
Sól (g)
1.86

Składniki

cukier, białko JAJA kurzego w proszku, substancja zagęszczająca: E466 i E412, przeciwutleniacz:, kwas cytrynowy

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
3140
1 kg
Worek