Informacje ogólne
Produkt w formie proszku do wypieku ciasta biszkoptowego.
ciemnym i suchym miejscu (<25 °C)
270 dni
proszek
gluten, pszenica, mleko krowie
- połączyć składniki ciasta;
- mieszać rózgą przez 6 minut na wysokich obrotach
- wypiek standardowy
cukier, mąka PSZENNA, skrobia modyfikowana, skrobia PSZENNA, substancje spulchniające: E450 i E500, emulgatory:, E472b, E477, E481, syrop glukozowy w proszku, MLEKO w proszku odtłuszczone, sól, aromat, aromat naturalny
- połączyć składniki ciasta;
- mieszać rózgą przez 6 minut na wysokich obrotach
- wypiek standardowy
cukier, mąka PSZENNA, skrobia modyfikowana, skrobia PSZENNA, substancje spulchniające: E450 i E500, emulgatory:, E472b, E477, E481, syrop glukozowy w proszku, MLEKO w proszku odtłuszczone, sól, aromat, aromat naturalny