BISZKOPT DESEROWY MIX

Przechowywanie

Przechowywanie

ciemnym i suchym miejscu (<25 °C)

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

270 dni

Rodzaj

Rodzaj

proszek

Alergeny

Alergeny

gluten, pszenica, mleko krowie

Kategoria

Kategoria

Miksy Cukiernicze

Gotowy produkt

Gotowy produkt

wyroby cukiernicze

Składniki

Grupa Ciasto
Składnik
KG
BISZKOPT DESEROWY
1.000
Waga całkowita: 1.000
Grupa ciasto
Składnik
KG
Jaja kurze całe
0.700
Woda
0.200
Waga całkowita: 0.900

Metoda

- połączyć składniki ciasta;
- mieszać rózgą przez 6 minut na wysokich obrotach
- wypiek standardowy

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,642.00
Energia (kcal)
392.00
Tłuszcz (g)
1.80
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
1.30
Węglowodany (g)
89.00
Cukry (g)
44.10
Białko (g)
4.20
Sól (g)
0.98

Składniki

cukier, mąka PSZENNA, skrobia modyfikowana, skrobia PSZENNA, substancje spulchniające: E450 i E500, emulgatory:, E472b, E477, E481, syrop glukozowy w proszku, MLEKO w proszku odtłuszczone, sól, aromat, aromat naturalny

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
19021
15 kg
Worek
540

Składniki

Grupa Ciasto
Składnik
KG
BISZKOPT DESEROWY
1.000
Waga całkowita: 1.000
Grupa ciasto
Składnik
KG
Jaja kurze całe
0.700
Woda
0.200
Waga całkowita: 0.900

Metoda

- połączyć składniki ciasta;
- mieszać rózgą przez 6 minut na wysokich obrotach
- wypiek standardowy

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,642.00
Energia (kcal)
392.00
Tłuszcz (g)
1.80
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
1.30
Węglowodany (g)
89.00
Cukry (g)
44.10
Białko (g)
4.20
Sól (g)
0.98

Składniki

cukier, mąka PSZENNA, skrobia modyfikowana, skrobia PSZENNA, substancje spulchniające: E450 i E500, emulgatory:, E472b, E477, E481, syrop glukozowy w proszku, MLEKO w proszku odtłuszczone, sól, aromat, aromat naturalny

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
19021
15 kg
Worek
540