CIASTO KORZENNE

Przechowywanie

Przechowywanie

ciemnym i suchym miejscu (<25 °C)

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

240 dni

Rodzaj

Rodzaj

proszek

Alergeny

Alergeny

gluten, pszenica, mleko krowie

Gotowy produkt

Gotowy produkt

wyroby cukiernicze

Składniki

Grupa Ciasto
Składnik
KG
Ciasto korzenne
2.500
Waga całkowita: 2.500
Grupa ciasto
Składnik
KG
Jaja kurze całe
0.600
Woda
0.600
Waga całkowita: 1.200

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,800.00
Energia (kcal)
420.00
Tłuszcz (g)
12.00
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
5.00
Węglowodany (g)
75.00
Cukry (g)
47.00
Białko (g)
4.00
Sód (g)
0.00
Sól (g)
1.05

Składniki

cukier, mąka PSZENNA, olej roślinny (palmowy, shea), skrobia PSZENNA, przyprawy, -, substancje spulchniające: E450 i E500, MLEKO w proszku odtłuszczone, sól, wanilina

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
3827
20 kg
Worek
600

Składniki

Grupa Ciasto
Składnik
KG
Ciasto korzenne
2.500
Waga całkowita: 2.500
Grupa ciasto
Składnik
KG
Jaja kurze całe
0.600
Woda
0.600
Waga całkowita: 1.200

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,800.00
Energia (kcal)
420.00
Tłuszcz (g)
12.00
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
5.00
Węglowodany (g)
75.00
Cukry (g)
47.00
Białko (g)
4.00
Sód (g)
0.00
Sól (g)
1.05

Składniki

cukier, mąka PSZENNA, olej roślinny (palmowy, shea), skrobia PSZENNA, przyprawy, -, substancje spulchniające: E450 i E500, MLEKO w proszku odtłuszczone, sól, wanilina

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
3827
20 kg
Worek
600