EGGIN 200L

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnym, ciemnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu (10 - 18ºC)

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

365 dni

Rodzaj

Rodzaj

proszek

Alergeny

Alergeny

mleko krowie, jaja kurze, laktoza

Metoda

Rozpuścić 100g Egginu w 1 litrze ciepłej wody o temperaturze ok. 40 °C i dobrze wymieszać, co najmniej
dwie godziny przed użyciem. Po rozpuszczeniu chwilę odczekać, po czym powtórnie dobrze wymieszać.
Przed pieczeniem Eggin można rozprowadzać na cieście za pomocą pędzla lub stosować rozpylanie
mechaniczne.
Po rozpuszczeniu Egginu roztwór może być przechowywany w chłodni przez 2-3 dni.

Sposób użycia

Rozpuścić 100g Egginu w 1 litrze ciepłej wody o temperaturze ok. 40 °C i dobrze wymieszać, co najmniej
dwie godziny przed użyciem. Po rozpuszczeniu chwilę odczekać, po czym powtórnie dobrze wymieszać.
Przed pieczeniem Eggin można rozprowadzać na cieście za pomocą pędzla lub stosować rozpylanie
mechaniczne.
Po rozpuszczeniu Egginu roztwór może być przechowywany w chłodni przez 2-3 dni.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,500.00
Energia (kcal)
350.00
Tłuszcz (g)
0.50
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.00
Węglowodany (g)
25.00
Cukry (g)
0.00
Białko (g)
61.00
Sód (g)
3.00
Sól (g)
7.57

Składniki

białka MLEKA

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
4497
10 kg
Worek
50

Metoda

Rozpuścić 100g Egginu w 1 litrze ciepłej wody o temperaturze ok. 40 °C i dobrze wymieszać, co najmniej
dwie godziny przed użyciem. Po rozpuszczeniu chwilę odczekać, po czym powtórnie dobrze wymieszać.
Przed pieczeniem Eggin można rozprowadzać na cieście za pomocą pędzla lub stosować rozpylanie
mechaniczne.
Po rozpuszczeniu Egginu roztwór może być przechowywany w chłodni przez 2-3 dni.

Sposób użycia

Rozpuścić 100g Egginu w 1 litrze ciepłej wody o temperaturze ok. 40 °C i dobrze wymieszać, co najmniej
dwie godziny przed użyciem. Po rozpuszczeniu chwilę odczekać, po czym powtórnie dobrze wymieszać.
Przed pieczeniem Eggin można rozprowadzać na cieście za pomocą pędzla lub stosować rozpylanie
mechaniczne.
Po rozpuszczeniu Egginu roztwór może być przechowywany w chłodni przez 2-3 dni.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,500.00
Energia (kcal)
350.00
Tłuszcz (g)
0.50
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.00
Węglowodany (g)
25.00
Cukry (g)
0.00
Białko (g)
61.00
Sód (g)
3.00
Sól (g)
7.57

Składniki

białka MLEKA

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
4497
10 kg
Worek
50