Informacje ogólne
Produkt w formie proszku do produkcji kremu budyniowego, idealny do nadziewania i dekoracji wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych. Dla wzbogacenia smaku może być przygotowywany również na mleku.
W chłodnych i suchych warunkach (< 20 °C).
270 dni
proszek
mleko krowie, laktoza
- połączyć składniki i wymieszać przy pomocy rózgi, odstawić na ok. 5 min i ponownie przemieszać.
cukier, skrobia modyfikowana ziemniaczana, MLEKO w proszku odtłuszczone, olej i tłuszcz roślinny (kokosowy), dekstroza, SERWATKA w proszku, substancja żelująca:, E516, E450, E339, E401, syrop glukozowy w proszku, substancja konserwująca: sorbinian potasu, barwnik: E160b, E101, aromat
- połączyć składniki i wymieszać przy pomocy rózgi, odstawić na ok. 5 min i ponownie przemieszać.
cukier, skrobia modyfikowana ziemniaczana, MLEKO w proszku odtłuszczone, olej i tłuszcz roślinny (kokosowy), dekstroza, SERWATKA w proszku, substancja żelująca:, E516, E450, E339, E401, syrop glukozowy w proszku, substancja konserwująca: sorbinian potasu, barwnik: E160b, E101, aromat