ENBELETT- KREM BUDYNIOWY W PROSZKU

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnych i suchych warunkach (< 20 °C).

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

270 dni

Rodzaj

Rodzaj

proszek

Alergeny

Alergeny

mleko krowie, laktoza

Kategoria

Kategoria

Budynie

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Enbelett
0.350
Woda
1.000
Waga całkowita: 1.350

Metoda

- połączyć składniki i wymieszać przy pomocy rózgi, odstawić na ok. 5 min i ponownie przemieszać.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,784.00
Energia (kcal)
426.00
Tłuszcz (g)
9.90
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
8.90
Węglowodany (g)
77.10
Cukry (g)
55.60
Błonnik (g)
0.20
Białko (g)
6.00
Sól (g)
1.21

Składniki

cukier, skrobia modyfikowana ziemniaczana, MLEKO w proszku odtłuszczone, olej i tłuszcz roślinny (kokosowy), dekstroza, SERWATKA w proszku, substancja żelująca:, E516, E450, E339, E401, syrop glukozowy w proszku, substancja konserwująca: sorbinian potasu, barwnik: E160b, E101, aromat

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
33600
15 kg
Wiaderko
600

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Enbelett
0.350
Woda
1.000
Waga całkowita: 1.350

Metoda

- połączyć składniki i wymieszać przy pomocy rózgi, odstawić na ok. 5 min i ponownie przemieszać.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,784.00
Energia (kcal)
426.00
Tłuszcz (g)
9.90
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
8.90
Węglowodany (g)
77.10
Cukry (g)
55.60
Błonnik (g)
0.20
Białko (g)
6.00
Sól (g)
1.21

Składniki

cukier, skrobia modyfikowana ziemniaczana, MLEKO w proszku odtłuszczone, olej i tłuszcz roślinny (kokosowy), dekstroza, SERWATKA w proszku, substancja żelująca:, E516, E450, E339, E401, syrop glukozowy w proszku, substancja konserwująca: sorbinian potasu, barwnik: E160b, E101, aromat

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
33600
15 kg
Wiaderko
600