KALTKREM KWARTET

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnych i suchych warunkach (< 20 °C).

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

540 dni

Rodzaj

Rodzaj

proszek

Alergeny

Alergeny

mleko krowie, laktoza

Kategoria

Kategoria

Budynie

Gotowy produkt

Gotowy produkt

wyroby ciastkarskie

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Kaltkrem Kwartet
0.350
Woda
1.000
Waga całkowita: 1.350

Metoda

- połączyć składniki i napowietrzyć rózgą, odstawić na 20 min .

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,718.00
Energia (kcal)
405.00
Tłuszcz (g)
6.10
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
3.60
Węglowodany (g)
83.00
Cukry (g)
57.00
Błonnik (g)
0.32
Białko (g)
4.00
Sól (g)
1.20

Składniki

cukier, skrobia modyfikowana ziemniaczana, SERWATKA w proszku, olej roślinny (palmowy, kokosowy), MLEKO w proszku odtłuszczone, syrop glukozowy, sól, emulgatory:, E472b, aromat, barwnik: E160a, E101

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
3985
15 kg
Worek
720

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Kaltkrem Kwartet
0.350
Woda
1.000
Waga całkowita: 1.350

Metoda

- połączyć składniki i napowietrzyć rózgą, odstawić na 20 min .

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,718.00
Energia (kcal)
405.00
Tłuszcz (g)
6.10
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
3.60
Węglowodany (g)
83.00
Cukry (g)
57.00
Błonnik (g)
0.32
Białko (g)
4.00
Sól (g)
1.20

Składniki

cukier, skrobia modyfikowana ziemniaczana, SERWATKA w proszku, olej roślinny (palmowy, kokosowy), MLEKO w proszku odtłuszczone, syrop glukozowy, sól, emulgatory:, E472b, aromat, barwnik: E160a, E101

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
3985
15 kg
Worek
720