KARMEL – „KRÓWKA ŚMIESZKA”

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnych i suchych warunkach (< 20 °C).

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

365 dni

Rodzaj

Rodzaj

pasta

Alergeny

Alergeny

mleko krowie, laktoza

Kategoria

Kategoria

Masy karmelowe

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Karmel "Krówka Śmieszka"
0.300
Margaryna
0.150
Śmietanka 30%
0.100
Syrop ziemniaczany
0.125
Waga całkowita: 0.675

Metoda

- połączyć wszystkie składniki oprócz Krówki Śmieszki i zagotować cały czas mieszając
- dodać Krówkę Śmieszkę i gotować na słabym ogniu przez 2 - 5 min
- w zależności od czasu gotowania uzyskujemy różną konsystencję masy

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,873.00
Energia (kcal)
446.00
Tłuszcz (g)
17.90
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
10.62
Węglowodany (g)
70.20
Cukry (g)
60.30
Błonnik (g)
0.03
Białko (g)
1.07
Sól (g)
0.51

Składniki

cukier, syrop glukozowy, skondensowane MLEKO słodzone (MLEKO, cukier, LAKTOZA (MLEKO)), złoty syrop (syrop częściowo inwertowanego cukru), olej palmowy, sól, emulgatory:, E322, E491, aromat naturalny

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
471835
12,5 kg
Wiaderko
600

Dodatkowe informacje

Wzbogacając recepturę o 300 - 400 g orzechów lub migdałów uzyskujemy gotową masę do produkcji babeczek

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Karmel "Krówka Śmieszka"
0.300
Margaryna
0.150
Śmietanka 30%
0.100
Syrop ziemniaczany
0.125
Waga całkowita: 0.675

Metoda

- połączyć wszystkie składniki oprócz Krówki Śmieszki i zagotować cały czas mieszając
- dodać Krówkę Śmieszkę i gotować na słabym ogniu przez 2 - 5 min
- w zależności od czasu gotowania uzyskujemy różną konsystencję masy

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,873.00
Energia (kcal)
446.00
Tłuszcz (g)
17.90
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
10.62
Węglowodany (g)
70.20
Cukry (g)
60.30
Błonnik (g)
0.03
Białko (g)
1.07
Sól (g)
0.51

Składniki

cukier, syrop glukozowy, skondensowane MLEKO słodzone (MLEKO, cukier, LAKTOZA (MLEKO)), złoty syrop (syrop częściowo inwertowanego cukru), olej palmowy, sól, emulgatory:, E322, E491, aromat naturalny

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
471835
12,5 kg
Wiaderko
600

Dodatkowe informacje

Wzbogacając recepturę o 300 - 400 g orzechów lub migdałów uzyskujemy gotową masę do produkcji babeczek