Lecimax 3000

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnym, ciemnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu (15 – 25ºC)

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

365 dni

Rodzaj

Rodzaj

proszek, sypki

Alergeny

Alergeny

gluten

Metoda

Stosować dawkę w przedziale 0,6 – 1,2% w przeliczeniu na masę mąki.
Wysokość dawki jest zależna od założonego efektu końcowego.

Sposób użycia

Dozowanie: 1,0% w przeliczeniu na masę mąki

Składniki

mąka PSZENNA, emulgator E472e, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy E300, enzymy

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
TONB1W-190310
20 kg
Worek

Metoda

Stosować dawkę w przedziale 0,6 – 1,2% w przeliczeniu na masę mąki.
Wysokość dawki jest zależna od założonego efektu końcowego.

Sposób użycia

Dozowanie: 1,0% w przeliczeniu na masę mąki

Składniki

mąka PSZENNA, emulgator E472e, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy E300, enzymy

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
TONB1W-190310
20 kg
Worek