Lecisoft NG

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnym, ciemnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu (15 – 25ºC)

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

300 dni

Rodzaj

Rodzaj

proszek, sypki

Alergeny

Alergeny

gluten

Metoda

Stosować dawkę w przedziale 0,6 – 1,2% w przeliczeniu na masę mąki.
Wysokość dawki jest zależna od założonego efektu końcowego.

Sposób użycia

Dozowanie: 1,0% w przeliczeniu na masę mąki

Składniki

mąka PSZENNA, enzymy

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
TONB1W-1918
20 kg
Worek
36 x 20 kg

Metoda

Stosować dawkę w przedziale 0,6 – 1,2% w przeliczeniu na masę mąki.
Wysokość dawki jest zależna od założonego efektu końcowego.

Sposób użycia

Dozowanie: 1,0% w przeliczeniu na masę mąki

Składniki

mąka PSZENNA, enzymy

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
TONB1W-1918
20 kg
Worek
36 x 20 kg