Informacje ogólne
Lecisoft NG to wysokiej jakości preparat oparty na technologii enzymów najnowszej generacji, wydłuża świeżość, miękkość nawet do 14 dni
W chłodnym, ciemnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu (15 – 25ºC)
300 dni
proszek, sypki
gluten
bagietka, bułka, chałka, chleb, chleb tostowy, drożdżówka, pączek, rogal, strucla, wyroby piekarnicze, wyroby przekąskowe
Stosować dawkę w przedziale 0,6 – 1,2% w przeliczeniu na masę mąki.
Wysokość dawki jest zależna od założonego efektu końcowego.
Dozowanie: 1,0% w przeliczeniu na masę mąki
mąka PSZENNA, enzymy
Stosować dawkę w przedziale 0,6 – 1,2% w przeliczeniu na masę mąki.
Wysokość dawki jest zależna od założonego efektu końcowego.
Dozowanie: 1,0% w przeliczeniu na masę mąki
mąka PSZENNA, enzymy