MUS CZEKOLADOWY

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnych i suchych warunkach (< 20 °C).

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

540 dni

Rodzaj

Rodzaj

proszek

Alergeny

Alergeny

laktoza, mleko krowie

Kategoria

Kategoria

Musy

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Mus Czekoladowy
-
Woda
-
Niesłodzona ubita śmietana
-
Waga całkowita: 1.000

Metoda

Śmietanę ubić
W oddzielnym naczyniu wymieszać mus z wodą;
1/4 śmietany dodać do musu z wodą i wymieszać;
Tak wymieszaną masę dodać do reszty śmietany, całość wymieszać;
Odstawić otrzymany mus do lodówki na 1 godzinę;
Gotowy mus przechowywać w warunkach chłodniczych.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,670.00
Energia (kcal)
398.00
Tłuszcz (g)
4.40
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
2.80
Węglowodany (g)
65.00
Cukry (g)
56.10
Białko (g)
15.00
Sól (g)
0.00

Składniki

cukier puder, Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, żelatyna (wołowa), skrobia modyfikowana, dekstroza, MLEKO w proszku, aromat

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
1203
2,5 kg
Doy pack
600

Dodatkowe informacje

Smak Kakao – słodki smak
Aromat Kakao – słodki smak
Barwa Brązowa
Tekstura Proszek

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Mus Czekoladowy
-
Woda
-
Niesłodzona ubita śmietana
-
Waga całkowita: 1.000

Metoda

Śmietanę ubić
W oddzielnym naczyniu wymieszać mus z wodą;
1/4 śmietany dodać do musu z wodą i wymieszać;
Tak wymieszaną masę dodać do reszty śmietany, całość wymieszać;
Odstawić otrzymany mus do lodówki na 1 godzinę;
Gotowy mus przechowywać w warunkach chłodniczych.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,670.00
Energia (kcal)
398.00
Tłuszcz (g)
4.40
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
2.80
Węglowodany (g)
65.00
Cukry (g)
56.10
Białko (g)
15.00
Sól (g)
0.00

Składniki

cukier puder, Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, żelatyna (wołowa), skrobia modyfikowana, dekstroza, MLEKO w proszku, aromat

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
1203
2,5 kg
Doy pack
600

Dodatkowe informacje

Smak Kakao – słodki smak
Aromat Kakao – słodki smak
Barwa Brązowa
Tekstura Proszek