MUS TIRAMISU

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnych i suchych warunkach (< 20 °C).

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

540 dni

Rodzaj

Rodzaj

proszek

Alergeny

Alergeny

laktoza, mleko krowie, żółtko jaja

Kategoria

Kategoria

Musy

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Mus Tiramisu
-
Woda
-
Niesłodzona ubita śmietana
-
Waga całkowita: 1.000

Metoda

Śmietanę ubić
W oddzielnym naczyniu wymieszać mus z wodą;
1/4 śmietany dodać do musu z wodą i wymieszać;
Tak wymieszaną masę dodać do reszty śmietany, całość wymieszać;
Odstawić otrzymany mus do lodówki na 1 godzinę;
Gotowy mus przechowywać w warunkach chłodniczych.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1956
Energia (kcal)
469
Tłuszcz (g)
14,7
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
8,6
Węglowodany (g)
71,7
Cukry (g)
65
Białko (g)
9,6
Sól (g)
0,43

Składniki

cukier puder, MASCARPONE w proszku, żelatyna (wołowa), skrobia modyfikowana, ŻÓŁTKO JAJA w proszku, aromat, barwniki:, karoteny, kurkumina, sól

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
1202
2,5 kg
Doy pack
600

Dodatkowe informacje

Smak Tiramisu
Aromat Słodki
Barwa Jasnożółta
Tekstura Proszek

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Mus Tiramisu
-
Woda
-
Niesłodzona ubita śmietana
-
Waga całkowita: 1.000

Metoda

Śmietanę ubić
W oddzielnym naczyniu wymieszać mus z wodą;
1/4 śmietany dodać do musu z wodą i wymieszać;
Tak wymieszaną masę dodać do reszty śmietany, całość wymieszać;
Odstawić otrzymany mus do lodówki na 1 godzinę;
Gotowy mus przechowywać w warunkach chłodniczych.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1956
Energia (kcal)
469
Tłuszcz (g)
14,7
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
8,6
Węglowodany (g)
71,7
Cukry (g)
65
Białko (g)
9,6
Sól (g)
0,43

Składniki

cukier puder, MASCARPONE w proszku, żelatyna (wołowa), skrobia modyfikowana, ŻÓŁTKO JAJA w proszku, aromat, barwniki:, karoteny, kurkumina, sól

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
1202
2,5 kg
Doy pack
600

Dodatkowe informacje

Smak Tiramisu
Aromat Słodki
Barwa Jasnożółta
Tekstura Proszek