NADZIENIE – TRUFLA BIAŁA

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnych i suchych warunkach (< 15 °C)

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

365 dni

Rodzaj

Rodzaj

pasta

Alergeny

Alergeny

laktoza, mleko krowie, soja, orzechy laskowe

Kategoria

Kategoria

Masy Truflowe

Gotowy produkt

Gotowy produkt

wyroby cukiernicze

Sposób użycia

Podgrzać produkt do całkowitego upłynnienia – temperatura nie powinna przekroczyć 45°C

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
2600
Energia (kcal)
620
Tłuszcz (g)
46,0
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
25,0
Węglowodany (g)
48,0
Cukry (g)
46,0
Białko (g)
4,0
Sól (g)
0,12

Składniki

cukier, tłuszcz i olej roślinny (palmowy i rzepakowy), częściowo utwardzony tłuszcz roślinny (palmowy), MLEKO w proszku odtłuszczone, ŚMIETANA w proszku, utwardzony tłuszcz roślinny (z ziaren palmowych), emulgatory:, lecytyna SOJOWA, wanilina, aromat

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
5375
6 kg
Wiaderko
432

Sposób użycia

Podgrzać produkt do całkowitego upłynnienia – temperatura nie powinna przekroczyć 45°C

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
2600
Energia (kcal)
620
Tłuszcz (g)
46,0
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
25,0
Węglowodany (g)
48,0
Cukry (g)
46,0
Białko (g)
4,0
Sól (g)
0,12

Składniki

cukier, tłuszcz i olej roślinny (palmowy i rzepakowy), częściowo utwardzony tłuszcz roślinny (palmowy), MLEKO w proszku odtłuszczone, ŚMIETANA w proszku, utwardzony tłuszcz roślinny (z ziaren palmowych), emulgatory:, lecytyna SOJOWA, wanilina, aromat

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
5375
6 kg
Wiaderko
432