NADZIENIE – TRUFLA NUGATOWA

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnych i suchych warunkach (< 15 °C)

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

270 dni

Rodzaj

Rodzaj

pasta

Alergeny

Alergeny

mleko krowie, soja, orzechy laskowe

Kategoria

Kategoria

Masy Truflowe

Gotowy produkt

Gotowy produkt

wyroby cukiernicze

Sposób użycia

Podgrzać produkt do całkowitego upłynnienia – temperatura nie powinna przekroczyć 45°C

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
2500
Energia (kcal)
600
Tłuszcz (g)
42,0
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
16,0
Węglowodany (g)
50,0
Cukry (g)
48,0
Białko (g)
6,5
Sól (g)
0,15

Składniki

częściowo utwardzony tłuszcz roślinny (palmowy), zmielone ORZECHY LASKOWE, MLEKO w proszku odtłuszczone, emulgatory:, lecytyna SOJOWA, wanilina

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
5373
6 kg
Wiaderko
432

Sposób użycia

Podgrzać produkt do całkowitego upłynnienia – temperatura nie powinna przekroczyć 45°C

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
2500
Energia (kcal)
600
Tłuszcz (g)
42,0
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
16,0
Węglowodany (g)
50,0
Cukry (g)
48,0
Białko (g)
6,5
Sól (g)
0,15

Składniki

częściowo utwardzony tłuszcz roślinny (palmowy), zmielone ORZECHY LASKOWE, MLEKO w proszku odtłuszczone, emulgatory:, lecytyna SOJOWA, wanilina

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
5373
6 kg
Wiaderko
432