NADZIENIE ŻELOWE –PASTRYFILL CYTRYNA

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnym, ciemnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu (15 – 20ºC)

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

270 dni

Rodzaj

Rodzaj

żel

Sposób użycia

Produkt gotowy do użycia

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
682
Energia (kcal)
161
Tłuszcz (g)
0,0
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0,0
Węglowodany (g)
39,6
Cukry (g)
33,7
Błonnik (g)
0,7
Białko (g)
0,1
Sól (g)
0,495

Składniki

woda, cukier, przecier jabłkowy, syrop glukozowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, koncentrat soku z cytryny, kwas cytrynowy, regulator kwasowości:, cytrynian sodu, koncentraty (cytryna, krokosz barwierski), barwniki:, karoteny, substancja żelująca:, celuloza mikrokrystaliczna, karboksymetyloceluloza, guma ksantanowa, aromat naturalny, substancja konserwująca: sorbinian potasu

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
0785
5 kg
Wiaderko
600

Dodatkowe informacje

Smak Cytrynowy
Aromat Cytrynowy
Barwa Żółta
Tekstura Nieznacznie lepka

Sposób użycia

Produkt gotowy do użycia

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
682
Energia (kcal)
161
Tłuszcz (g)
0,0
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0,0
Węglowodany (g)
39,6
Cukry (g)
33,7
Błonnik (g)
0,7
Białko (g)
0,1
Sól (g)
0,495

Składniki

woda, cukier, przecier jabłkowy, syrop glukozowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, koncentrat soku z cytryny, kwas cytrynowy, regulator kwasowości:, cytrynian sodu, koncentraty (cytryna, krokosz barwierski), barwniki:, karoteny, substancja żelująca:, celuloza mikrokrystaliczna, karboksymetyloceluloza, guma ksantanowa, aromat naturalny, substancja konserwująca: sorbinian potasu

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
0785
5 kg
Wiaderko
600

Dodatkowe informacje

Smak Cytrynowy
Aromat Cytrynowy
Barwa Żółta
Tekstura Nieznacznie lepka