OVALETT

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnych i suchych warunkach (< 15 °C)

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

300 dni

Rodzaj

Rodzaj

pasta

Sposób użycia

Dozowanie surowca zależne jest od zastosowanej aplikacji, zwykle jest to ilość 1,5 – 3,2% w przeliczeniu na całkowitą masę wyrobu.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1550
Energia (kcal)
380
Tłuszcz (g)
23,0
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
22,0
Węglowodany (g)
41,0
Cukry (g)
41,0
Białko (g)
< 0,5
Sól (g)
0,00

Składniki

cukier, woda, emulgatory: E475, E471

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
2150
13 kg
Wiaderko
572

Sposób użycia

Dozowanie surowca zależne jest od zastosowanej aplikacji, zwykle jest to ilość 1,5 – 3,2% w przeliczeniu na całkowitą masę wyrobu.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1550
Energia (kcal)
380
Tłuszcz (g)
23,0
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
22,0
Węglowodany (g)
41,0
Cukry (g)
41,0
Białko (g)
< 0,5
Sól (g)
0,00

Składniki

cukier, woda, emulgatory: E475, E471

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
2150
13 kg
Wiaderko
572