POL-MIX JAGODOWY

Przechowywanie

Przechowywanie

ciemnym i suchym miejscu (<25 °C)

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

720 dni

Rodzaj

Rodzaj

proszek

Gotowy produkt

Gotowy produkt

wyroby cukiernicze

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Pol-Mix Jagodowy
175.000
Woda
325.000
Waga całkowita: 500.000

Metoda

połączyć Pol Mix z wodą i pozostawić na 20 min. w celu napęcznienia

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,600.00
Energia (kcal)
380.00
Tłuszcz (g)
0.00
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.00
Węglowodany (g)
90.00
Cukry (g)
71.00
Białko (g)
0.50
Sól (g)
0.25

Składniki

cukier, skrobia modyfikowana, suszone jabłko w kostce, jagody w proszku i liofilizowane jagody całe, regulator kwasowości:, kwas cytrynowy, nośnik: glikol propylenowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, sól, aromat naturalny

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Pol-Mix Jagodowy
175.000
Woda
325.000
Waga całkowita: 500.000

Metoda

połączyć Pol Mix z wodą i pozostawić na 20 min. w celu napęcznienia

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,600.00
Energia (kcal)
380.00
Tłuszcz (g)
0.00
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.00
Węglowodany (g)
90.00
Cukry (g)
71.00
Białko (g)
0.50
Sól (g)
0.25

Składniki

cukier, skrobia modyfikowana, suszone jabłko w kostce, jagody w proszku i liofilizowane jagody całe, regulator kwasowości:, kwas cytrynowy, nośnik: glikol propylenowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, sól, aromat naturalny