POL-MIX JAGODOWY

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnym, ciemnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu (4 - 25ºC)

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

720 dni

Rodzaj

Rodzaj

proszek

Gotowy produkt

Gotowy produkt

wyroby cukiernicze

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Pol-Mix Jagodowy
175.000
Woda
325.000
Waga całkowita: 500.000

Metoda

połączyć Pol Mix z wodą i pozostawić na 20 min. w celu napęcznienia

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1600
Energia (kcal)
380
Tłuszcz (g)
<0,5
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
<0,5
Węglowodany (g)
90
Cukry (g)
71
Białko (g)
0,5
Sól (g)
0,25

Składniki

cukier, skrobia modyfikowana, suszone jabłko w kostce, jagody w proszku i liofilizowane jagody całe, regulator kwasowości:, cytrynian sodu, nośnik: glikol propylenowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, sól, aromat naturalny

Składniki

Grupa 1
Składnik
KG
Pol-Mix Jagodowy
175.000
Woda
325.000
Waga całkowita: 500.000

Metoda

połączyć Pol Mix z wodą i pozostawić na 20 min. w celu napęcznienia

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1600
Energia (kcal)
380
Tłuszcz (g)
<0,5
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
<0,5
Węglowodany (g)
90
Cukry (g)
71
Białko (g)
0,5
Sól (g)
0,25

Składniki

cukier, skrobia modyfikowana, suszone jabłko w kostce, jagody w proszku i liofilizowane jagody całe, regulator kwasowości:, cytrynian sodu, nośnik: glikol propylenowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, sól, aromat naturalny