WEGE BAZA DO KREMÓW

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnym, ciemnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu (4 - 25ºC)

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

270 dni

Rodzaj

Rodzaj

proszek

Kategoria

Kategoria

Kremy Roślinne

Gotowy produkt

Gotowy produkt

ciasta warstwowe, deser, krem

Składniki

Grupa Baza do kremu
Składnik
KG
%
WEGE BAZA DO KREMÓW BAKELS
0.200
28.60
Woda
0.500
71.40
Waga całkowita: 0.700

wydajność

0.7 kg

Metoda

Wymieszać WEGE BAZA DO KREMÓW z wodą (temperatura 18°C), ubijać przez 6 minut na najwyższych obrotach miksera.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,811.00
Energia (kcal)
432.00
Tłuszcz (g)
9.10
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
8.40
Węglowodany (g)
86.70
Cukry (g)
56.00
Błonnik (g)
0.10
Białko (g)
0.00
Sól (g)
0.47

Składniki

cukier, skrobia modyfikowana ziemniaczana, olej kokosowy, syrop glukozowy, dekstroza, emulgatory:, E471, E472a, syrop glukozowy w proszku, skrobia modyfikowana, substancja żelująca:, E516, E450, E339, alginian sodu, substancja przeciwzbrylająca:, fosforan wapnia, sól

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
761265
10 kg
Worek
54 worki (540 kg)

Składniki

Grupa Baza do kremu
Składnik
KG
%
WEGE BAZA DO KREMÓW BAKELS
0.200
28.60
Woda
0.500
71.40
Waga całkowita: 0.700

wydajność

0.7 kg

Metoda

Wymieszać WEGE BAZA DO KREMÓW z wodą (temperatura 18°C), ubijać przez 6 minut na najwyższych obrotach miksera.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,811.00
Energia (kcal)
432.00
Tłuszcz (g)
9.10
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
8.40
Węglowodany (g)
86.70
Cukry (g)
56.00
Błonnik (g)
0.10
Białko (g)
0.00
Sól (g)
0.47

Składniki

cukier, skrobia modyfikowana ziemniaczana, olej kokosowy, syrop glukozowy, dekstroza, emulgatory:, E471, E472a, syrop glukozowy w proszku, skrobia modyfikowana, substancja żelująca:, E516, E450, E339, alginian sodu, substancja przeciwzbrylająca:, fosforan wapnia, sól

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
761265
10 kg
Worek
54 worki (540 kg)