Informacje ogólne
Produkt w proszku do produkcji wegańskich deserów.
Wegańska baza do kremów – doskonała do przygotowania kremów o smakach zgodnych z oczekiwaniami, dzięki możliwości zastosowania i mieszania różnych dodatków i smaków.
W chłodnym, ciemnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu (4 - 25ºC)
270 dni
proszek
Wymieszać WEGE BAZA DO KREMÓW z wodą (temperatura 18°C), ubijać przez 6 minut na najwyższych obrotach miksera.
cukier, skrobia modyfikowana ziemniaczana, olej kokosowy, syrop glukozowy, dekstroza, emulgatory:, E471, E472a, syrop glukozowy w proszku, skrobia modyfikowana, substancja żelująca:, E516, E450, E339, alginian sodu, substancja przeciwzbrylająca:, fosforan wapnia, sól
Wymieszać WEGE BAZA DO KREMÓW z wodą (temperatura 18°C), ubijać przez 6 minut na najwyższych obrotach miksera.
cukier, skrobia modyfikowana ziemniaczana, olej kokosowy, syrop glukozowy, dekstroza, emulgatory:, E471, E472a, syrop glukozowy w proszku, skrobia modyfikowana, substancja żelująca:, E516, E450, E339, alginian sodu, substancja przeciwzbrylająca:, fosforan wapnia, sól