ZAKWAS ORKISZOWY BAKELS

Przechowywanie

Przechowywanie

W suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu, T< 50ºC

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

270 dni

Alergeny

Alergeny

gluten, orkisz, żyto, pszenica

Kategoria

Kategoria

Zakwasy piekarskie

Metoda

Dozowanie: 8 % zakwasu na masę mąki w recepturze.

Sposób użycia

8%

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,397.00
Energia (kcal)
334.00
Tłuszcz (g)
4.00
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.50
Węglowodany (g)
48.30
Cukry (g)
3.30
Błonnik (g)
16.80
Białko (g)
14.20
Sól (g)
0.05

Składniki

zakwas (PSZENICA ORKISZ, kultury startowe), mąka PSZENNA, mąka ŻYTNIA, słód PSZENNY, błonnik PSZENNY, enzymy (PSZENNE), środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy E300, kultury starterowe

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
TOBS00 - 19544
10 kg
Worek
500 kg (50 opakowań)

dystrybutorzy

FirmaFirma
Kod dystrybutora
Rozmiar opakowania
Contact
Kod dystrybutora:
Rozmiar opakowania:
Contact:

Metoda

Dozowanie: 8 % zakwasu na masę mąki w recepturze.

Sposób użycia

8%

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,397.00
Energia (kcal)
334.00
Tłuszcz (g)
4.00
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.50
Węglowodany (g)
48.30
Cukry (g)
3.30
Błonnik (g)
16.80
Białko (g)
14.20
Sól (g)
0.05

Składniki

zakwas (PSZENICA ORKISZ, kultury startowe), mąka PSZENNA, mąka ŻYTNIA, słód PSZENNY, błonnik PSZENNY, enzymy (PSZENNE), środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy E300, kultury starterowe

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
TOBS00 - 19544
10 kg
Worek
500 kg (50 opakowań)

dystrybutorzy

FirmaFirma
Kod dystrybutora
Rozmiar opakowania
Contact
Kod dystrybutora:
Rozmiar opakowania:
Contact: