ŻEL NA GORĄCO – NAPPAGE NEUTRALNY

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnych i suchych warunkach (< 20 °C).

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

720 dni

Rodzaj

Rodzaj

żel

Gotowy produkt

Gotowy produkt

wyroby cukiernicze

Sposób użycia

Wymieszać Napage z wodą, podgrzać mieszaninę do 95°C i odstawić do ostudzenia do 80°C.
Aplikować żel przy pomocy pędzla bezpośrednio na powierzchnię wyrobu.
W zależności od aplikacji na 1 kg żelu można dodać od 0,2 do 0,3 kg wody.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
978.00
Energia (kcal)
230.00
Tłuszcz (g)
0.00
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone (g)
0.00
Węglowodany (g)
57.20
Cukry (g)
42.90
Błonnik (g)
0.70
Białko (g)
0.00
Sól (g)
0.16

Składniki

syrop glukozowy, woda, kwas cytrynowy, regulator kwasowości:, fosforan trójwapniowy, cytrynian sodu, substancja żelująca: pektyna, karagen, substancja konserwująca: sorbinian potasu

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
0115
14 kg
Wiaderko
770

Dodatkowe informacje

Smak: Neutralny
Aromat: Neutralny
Barwa: Nieznacznie szara
Tekstura: Lepka

Sposób użycia

Wymieszać Napage z wodą, podgrzać mieszaninę do 95°C i odstawić do ostudzenia do 80°C.
Aplikować żel przy pomocy pędzla bezpośrednio na powierzchnię wyrobu.
W zależności od aplikacji na 1 kg żelu można dodać od 0,2 do 0,3 kg wody.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
978.00
Energia (kcal)
230.00
Tłuszcz (g)
0.00
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone (g)
0.00
Węglowodany (g)
57.20
Cukry (g)
42.90
Błonnik (g)
0.70
Białko (g)
0.00
Sól (g)
0.16

Składniki

syrop glukozowy, woda, kwas cytrynowy, regulator kwasowości:, fosforan trójwapniowy, cytrynian sodu, substancja żelująca: pektyna, karagen, substancja konserwująca: sorbinian potasu

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
0115
14 kg
Wiaderko
770

Dodatkowe informacje

Smak: Neutralny
Aromat: Neutralny
Barwa: Nieznacznie szara
Tekstura: Lepka