Ciasto: olej, wodę i jaja łączymy i mieszamy na wolnych obrotach do czasu całkowitego rozpuszczenia się cukru. Następnie wsypujemy UCIERANE CZEKOLADOWE i wszystko wstępnie mieszamy przez 1-2 minuty na niskich obrotach, unikając obrotów szybkich, by nie napowietrzyć ciasta.
Ciasto dzielimy na 2 porcje i wykładamy na blaszki spryskane środkiem antyadhezyjnym SPRINK i wyłożone pergaminem, ciasto rozsmarowujemy.
Wypiekamy w temp 170°C przez ok 40 min na otwartych luftach. Po wypieku ciasto należy ostudzić.
Masa owocowa: żelatynę namaczamy w zimnej wodzie, masę PASTRYFILL MARAKUJA podgrzewamy do ok 80°C i dodajemy żelatynę, dokładnie mieszamy i zostawiamy do lekkiego przestygnięcia.
Po wypieczeniu i wystudzeniu ciasta masę owocową wkładamy i rozsmarowujemy na jednej z warstw, po czym nakładamy drugą.
Dekoracja: śmietankę zagotować, połączyć z CHOKEX NON-TEMP DARK i dokładnie wymieszać, po lekkim przestudzeniu - rozsmarować na cieście.
CHOKEX NON-TEMP WHITE podgrzać i wyszprycować w dekoracyjny wzór na polewie.
wydajność: 1 blacha 60 x 40 cm