• Kariera
  • Aktualności
  • Gdzie kupić
  • Kontakt
  • Moj Bakels
    • Logowanie
    • Rejestracja
Bakels Polska Bakels Polska Bakels Polska
  • Produkty

    Produkty

    Wszystkie nasze produkty są dostosowane do wymagań lokalnych klientów i ich procesów.

    Zobacz wszystkie produkty
    • Mieszanki Piekarskie
    • Zakwasy piekarskie
    • Mieszanki Cukiernicze
    • Nadzienia Owocowe
      • Pastryfill
      • Pol Mix
      • Mocktail
    • Masy Truflowe
    • Masy cukrowe do dekoracji
    • Budynie
    • Emulgatory
    • Masy karmelowe
    • Kremy Roślinne
    • Musy
    • Polewy CHOCKEX (non-temp)
    • Żele
      • Żele cukiernicze na gorąco
      • Żele cukiernicze na zimno
    • Dekoracje piekarskie
    • Surowce TTT
    • Środki antyadhezyjne
  • Receptury

    Receptury

    Nasz zespół specjalistów opracował szeroką gamę receptur, aby zaprezentować wszechstronność oferowanych surowców.

    Zobacz wszystkie przepisy
    • Receptury cukiernicze
    • Receptury piekarnicze
  • Usługi

    Usługi

    Opracowywanie przodujących na rynku składników we wiodących w branży zakładach w ramach współpracy z klientami z całego świata.

    Dowiedz się więcej
    • Ośrodki kompetencji

      • Zakwasy
      • Chleb
      • Emulgatory do biszkoptów
      • Oleje i tłuszcze
      • Masa cukrowa Pettinice i lukry
      • Owocowe nadzienia i polewy
    • Centra Wypiekowe

      • Szwajcaria
      • Bakels Wielka Brytania
      • Australia
      • Tajlandia
      • Belgia
      • Ekwador
      • Chiny
      • Szwecja
      • Malezja
      • Hongkongu
      • Indie
      • Holandia
      • Niemcy
      • Chile
    • Badania i rozwój

      • Badania i rozwój
  • O nas

    O nas

    Zobowiązujemy się nie tylko do wytwarzania najwyższej jakości składników – nasza bogata historia prowadzenia badań oraz dążenia do rozwoju i wprowadzania innowacyjnych rozwiązań to podstawa ciągłego inwestowania w pracowników i relacje z klientami.

    Dowiedz się więcej
    • O Bakels

      • Nasi klienci
      • Nasza misja
      • Kluczowe wartości
      • Lokalnie
    •  

      • Historia
      • Fakty i liczby
      • Kariera
      • Ogłoszenia
  • Strona główna
  • Receptury

Receptury

Nasz zespół specjalistów opracował szeroką gamę receptur, aby zaprezentować wszechstronność oferowanych surowców.

x
0 selected
x
0 selected
x
0 selected
x
0 selected
x
0 selected
31 wyniki
Udostępnij na Facebooku Tweetuj tę stronę Udostępnij na Linkedin Share on WhatsApp
View
Grid
List
Łatwy przepis
Owocowe Yogo pod pierzynką bezową

Owocowe Yogo pod pierzynką bezową

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 2 Użyty produkt
  • BEZA ACTIWHITE
  • CIASTO UCIERANE YOGO – FRUIT
Hit sprzedaży
Drożdżowa babka z rodzynkami

Drożdżowa babka z rodzynkami

Receptury cukiernicze, Receptury piekarnicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 2 Użyty produkt
  • Ciasto Drożdżowe Koncentrat
  • SPRINK / TARANT – środek antyadhezyjny w sprayu
Nowość
Ciasto karmelowe

Ciasto karmelowe

Receptury cukiernicze

Pyszne i aromatyczne ciasto mocno karmelowe - dekorowane karmelem i karmelową kruszonką.

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 2 Użyty produkt
  • CARAMEL CREAM
  • CIASTO O SMAKU KARMELOWYM MIX
Nowość
Baton karmelowy z płatków kukurydzianych

Baton karmelowy z płatków kukurydzianych

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 4 Użyty produkt
  • CHOCKEX (NON-TEMP) WHITE NH
  • KARMEL O SMAKU MALINOWYM
  • CHOCKEX (NON-TEMP) DARK NH
  • KARMEL – „KRÓWKA ŚMIESZKA”
Łatwy przepis
Kremowa kostka pomarańczowo-czekoladowa

Kremowa kostka pomarańczowo-czekoladowa

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 3 Użyty produkt
  • BABKA CIĘTA Z METRA MIX
  • NADZIENIE – TRUFLA POMARAŃCZOWA
  • CHOCKEX (NON-TEMP) DARK NH
Łatwy przepis
Kremowa kostka karmelowa

Kremowa kostka karmelowa

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 3 Użyty produkt
  • BABKA CIĘTA Z METRA MIX
  • CARAMEL CREAM
  • CHOCKEX (NON-TEMP) DARK NH
Łatwy przepis
Kremowa kostka nugatowa

Kremowa kostka nugatowa

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 3 Użyty produkt
  • BABKA CIĘTA Z METRA MIX
  • NADZIENIE – TRUFLA NUGATOWA
  • CHOCKEX (NON-TEMP) WHITE NH
Hit sprzedaży
Serowe pączki jogurtowe

Serowe pączki jogurtowe

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 1 Użyty produkt
  • CIASTO UCIERANE YOGO – FRUIT
Nowość
Piernik | Babka z metra

Piernik | Babka z metra

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 3 Użyty produkt
  • BABKA CIĘTA Z METRA MIX
  • MOCKTAIL SPRITZ
  • MUS NEUTRALNY
Nowość
Serowo-makowe z kruszonką skubaną

Serowo-makowe z kruszonką skubaną

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 2 Użyty produkt
  • CIASTO UCIERANE YOGO – FRUIT
  • ENBELETT- KREM BUDYNIOWY W PROSZKU
Nowość
Sernik karmelowy z czekoladową kruszonką

Sernik karmelowy z czekoladową kruszonką

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 3 Użyty produkt
  • CARAMEL CREAM
  • ENBELETT- KREM BUDYNIOWY W PROSZKU
  • UCIERANE CZEKOLADOWE
Nowość
Obwarzanki i bułki śniadaniowe

Obwarzanki i bułki śniadaniowe

Receptury piekarnicze

Zobacz przepis
Nowość
Placek czekoladowy z marakują

Placek czekoladowy z marakują

Receptury cukiernicze

Klasyczne ciasto owocowe, uwielbiane przez Klientów każdej cukierni. Przygotowane na mieszance Yogo-Fruit charakteryzuje się wspaniałą strukturą, kolorem i smakiem. Bardzo ...

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 5 Użyty produkt
  • NADZIENIE ŻELOWE – PASTRYFILL MARAKUJA
  • CHOCKEX (NON-TEMP) DARK NH
  • CHOCKEX (NON-TEMP) WHITE NH
  • SPRINK / TARANT – środek antyadhezyjny w sprayu
  • UCIERANE CZEKOLADOWE
Nowość
Placek z kokosem i śliwką

Placek z kokosem i śliwką

Receptury cukiernicze

Klasyczne ciasto owocowe, uwielbiane przez Klientów każdej cukierni. Przygotowane na mieszance Yogo-Fruit charakteryzuje się wspaniałą strukturą, kolorem i smakiem. Bardzo ...

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 4 Użyty produkt
  • GLAZURA DO DONUTÓW – NEUTRALNA
  • POL-MIX KOKOSOWY
  • SPRINK / TARANT – środek antyadhezyjny w sprayu
  • UCIERANE CZEKOLADOWE
Nowość
Świąteczny wianek drożdżowo-cynamonowy

Świąteczny wianek drożdżowo-cynamonowy

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 3 Użyty produkt
  • Ciasto Drożdżowe Koncentrat
  • EGGIN 200L
  • SPRINK / TARANT – środek antyadhezyjny w sprayu
Nowość
Tort karmelowy

Tort karmelowy

Receptury cukiernicze

Smaczny i pachnący tort z polewą z mlecznego karmelu i krówkowym wypełnieniem.

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 3 Użyty produkt
  • BABKA CIĘTA Z METRA MIX
  • CARAMEL CREAM
  • MUS NEUTRALNY
Tort piernikowy

Tort piernikowy

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 2 Użyty produkt
  • CIASTO KORZENNE
  • CHOCKEX (NON-TEMP) DARK NH
Hit sprzedaży
Serusie – jogusie z nadzieniem serowym

Serusie – jogusie z nadzieniem serowym

Receptury cukiernicze

Serusie - jogusie z nadzieniem serowym. Dekorowane kruszonką.

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 1 Użyty produkt
  • CIASTO UCIERANE YOGO – FRUIT
Hit sprzedaży
Czardasz

Czardasz

Receptury cukiernicze

Intensywny ciemny kolor, doskonała forma babki z serowym nadzieniem i aromatyczna polewa truflowa.

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 3 Użyty produkt
  • NADZIENIE – TRUFLA KAKAOWA CIEMNA
  • CHOCKEX (NON-TEMP) DARK NH
  • UCIERANE CZEKOLADOWE
Nowość
Marchewkowo-jogurtowe ciasto z korzennym charakterem

Marchewkowo-jogurtowe ciasto z korzennym charakterem

Receptury cukiernicze

Zobacz przepis
Użyte produkty
i
x 4 Użyty produkt
  • CIASTO UCIERANE YOGO – FRUIT
  • PETTINICE POMARAŃCZOWY – POMARAŃCZOWA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
  • PETTINICE ZIELONY – ZIELONA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
  • SPRINK / TARANT – środek antyadhezyjny w sprayu
  • 1
  • 2
  • Następny
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Linkedin
  • YouTube
  • Biuletyn Informacyjny
Powrót na górę

Nawigacja

  • Strona główna
  • Kariera
  • Kontakt

O nas

  • Nasi klienci
  • Nasza misja
  • Kluczowe wartości
  • Historia
  • Fakty i liczby

Produkty

Usługi

  • Ośrodki kompetencji
  • Badania i rozwój

Inne

  • Mapa strony
  • Polityka Prywatności

Siedziba główna

ul. Dostawcza 12 93-231 Łódź

  • +48 42 25 46 600 
  • biuro@bakels.pl

© 2023 Bakels Polska

Bakels Polska

Strona stworzona przez  Impact Media® Impact Media

Bakels Polska

  • NawigacjaMenu
  • Produkty
    • Z powrotemMenu
    • Produkty
    • Mieszanki Piekarskie
    • Zakwasy piekarskie
    • Mieszanki Cukiernicze
    • Nadzienia Owocowe
      • Z powrotemMenu
      • Nadzienia Owocowe
      • Pastryfill
      • Pol Mix
      • Mocktail
    • Masy Truflowe
    • Masy cukrowe do dekoracji
    • Budynie
    • Emulgatory
    • Masy karmelowe
    • Kremy Roślinne
    • Musy
    • Polewy CHOCKEX (non-temp)
    • Żele
      • Z powrotemMenu
      • Żele
      • Żele cukiernicze na gorąco
      • Żele cukiernicze na zimno
    • Dekoracje piekarskie
    • Surowce TTT
    • Środki antyadhezyjne
  • Receptury
    • Z powrotemMenu
    • Receptury
    • Receptury cukiernicze
    • Receptury piekarnicze
  • O nas
    • Z powrotemMenu
    • O nas
    • Kluczowe wartości
    • Fakty i liczby
    • Historia
    • Kariera
    • Nasza misja
    • Nasi klienci
    • Lokalnie
    • Ogłoszenia
  • Usługi
    • Z powrotemMenu
    • Usługi
    • Ośrodki kompetencji
    • Centra Wypiekowe
      • Z powrotemMenu
      • Centra Wypiekowe
      • Szwajcaria
      • Bakels Wielka Brytania
      • Australia
      • Tajlandia
      • Belgia
      • Ekwador
      • Chiny
      • Szwecja
      • Malezja
      • Hongkongu
      • Indie
      • Holandia
      • Niemcy
      • Chile
    • Badania i rozwój
  • Aktualności
  • Kontakt
  • Mój Bakels
  • Logowanie
  • Rejestracja
  • Select a Market Menu
  • Afryka
    • Z powrotem Menu
    • Afryka Południowa
    • Wschodnia Afryka
  • Azja
    • Z powrotem Menu
    • Chiny kontynentalne
    • Filipiny
    • Hongkong
    • Indie
    • Malezja
    • Singapur
    • Tajlandia
  • Europa
    • Z powrotem Menu
    • Belgia
    • Federacja Rosyjska
    • Finlandia
    • Holandia
    • Irlandia
    • Niemcy
    • Polska
    • Szwajcaria
    • Szwecja
    • Węgry
    • Zjednoczone Królestwo
  • Oceania
    • Z powrotem Menu
    • Australia
    • Fidżi
    • Nowa Zelandia
    • Nowa Zelandia - oleje jadalne
  • Ameryka północna
    • Z powrotem Menu
    • Stany Zjednoczone
  • Ameryka Południowa
    • Z powrotem Menu
    • Brazylia
    • Chile
    • Ekwador
    • Peru
  • Visit Bakels Group
  • Filtruj produkty Menu
  • Kategoria surowca
    • Z powrotem Menu
    • Mieszanki Piekarskie
    • Zakwasy piekarskie
    • Mieszanki Cukiernicze
    • Nadzienia Owocowe
      • Z powrotem Menu
      • Nadzienia Owocowe
      • Pol Mix
      • Pastryfill
      • Mocktail
    • Masy Truflowe
    • Masy cukrowe do dekoracji
    • Słody
    • Budynie
    • Emulgatory
    • Masy karmelowe
    • Kremy Roślinne
    • Musy
    • Polewy CHOCKEX (non-temp)
    • Żele
      • Z powrotem Menu
      • Żele
      • Żele cukiernicze na gorąco
      • Żele cukiernicze na zimno
      • Donut Glaze
      • Szafir
      • Nappage
      • Super Glans
      • Diament
      • Pipping Gel
    • Dekoracje piekarskie
    • Surowce TTT
    • Środki antyadhezyjne
  • Gotowy produkt
    • Z powrotem Menu
    • wyroby ciastkarskie
    • wyroby cukiernicze
      • Z powrotem Menu
      • wyroby cukiernicze
      • babki
      • ciasta warstwowe
      • muffina
      • krem
      • deser
    • wyroby piekarnicze
      • Z powrotem Menu
      • wyroby piekarnicze
      • bułka
      • chleb
      • rogal
      • bagietka
      • chleb tostowy
    • wyroby półcukiernicze
      • Z powrotem Menu
      • wyroby półcukiernicze
      • drożdżówka
      • chałka
      • strucla
      • makowiec
      • pączek
      • ciasto drożdżowe
      • tarta
    • wyroby przekąskowe
  • Marki
    • Z powrotem Menu
    • Chleb IG
    • Fermdor
    • Pettinice
    • Sprink
  • Składniki
    • Z powrotem Menu
    • Dla bezglutenowców
    • Dla wegan
    • Dla wegetarian
  • Filtruj przepisy Menu
  • Kategoria surowca
    • Z powrotem Menu
    • Receptury cukiernicze
    • Receptury piekarnicze
  • Bakels products
    • Z powrotem Menu
    • BABKA CIĘTA Z METRA MIX
    • BEZA ACTIWHITE
    • CARAMEL CREAM
    • CHOCKEX (NON-TEMP) DARK NH
    • CHOCKEX (NON-TEMP) WHITE NH
    • Ciasto Drożdżowe Koncentrat
    • CIASTO KORZENNE
    • CIASTO O SMAKU KARMELOWYM MIX
    • CIASTO UCIERANE YOGO - FRUIT
    • EGGIN 200L
    • ENBELETT- KREM BUDYNIOWY W PROSZKU
    • GLAZURA DO DONUTÓW – NEUTRALNA
    • KARMEL – „KRÓWKA ŚMIESZKA”
    • MIESZANKA PRETZEL MIX SG
    • MOCKTAIL SPRITZ
    • MUS NEUTRALNY
    • NADZIENIE - TRUFLA KAKAOWA CIEMNA
    • NADZIENIE - TRUFLA NUGATOWA
    • NADZIENIE - TRUFLA POMARAŃCZOWA
    • NADZIENIE ŻELOWE – PASTRYFILL MARAKUJA
    • PETTINICE POMARAŃCZOWY - POMARAŃCZOWA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
    • PETTINICE ZIELONY - ZIELONA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
    • PIECZYWO CHLEB GO SPORT MIX
    • POL-MIX KOKOSOWY
    • SPRINK / TARANT - środek antyadhezyjny w sprayu
    • TINCOL - ŚRODEK ANTYADHEZYJNY
    • UCIERANE CZEKOLADOWE
  • Kategoria wyrobu
    • Z powrotem Menu
    • Babka
    • Bajgel
    • Baton
    • Beza
    • Bułka
    • Chleb
    • Ciasteczko
    • Ciasto czekoladowe
    • Ciasto deserowe
    • Ciasto foremkowe
    • Cukiernia
    • Monoporcja
    • Obwarzanek
    • Pączek
    • Paluch
    • Piekarnia
    • Precel
    • Sernik
    • Tort
  • Warunki wystawiania
    • Z powrotem Menu
    • Na ciepło
    • Schłodzone
    • W temperaturze otoczenia
  • Okazja
    • Z powrotem Menu
    • Boże Narodzenie
    • Dla Kibica
    • Do kawy
    • Do szkoły
    • Drugie śniadanie
    • Haloween
    • Karnawał
    • Komunie
    • Przekąska
    • Pyszne śniadania
    • Sezon grillowy
    • Słodka przekąska
    • Święta Wielkanocne
    • Wesela i jubileusze
  • Filter News Menu
  • Kategoria surowca
    • Z powrotem Menu
    • Aktualności Bakels Polska
  • Archives
    • Z powrotem Menu
    • marzec 2020
    • listopad 2018
    • październik 2018
  • Filter Insights Menu
  • Kategoria surowca
    • Z powrotem Menu
    • Ekologia i środowisko
    • Oszczędność w firmie
    • Społeczna odpowiedzialność biznesu

Bakels na świecie

  • Afryka

    • Afryka Południowa
    • Wschodnia Afryka
  • Azja

    • Chiny kontynentalne
    • Filipiny
    • Hongkong
    • Indie
    • Malezja
    • Singapur
    • Tajlandia
  • Europa

    • Belgia
    • Federacja Rosyjska
    • Finlandia
    • Holandia
    • Irlandia
    • Niemcy
    • Polska
    • Szwajcaria
    • Szwecja
    • Węgry
    • Zjednoczone Królestwo
  • Oceania

    • Australia
    • Fidżi
    • Nowa Zelandia
    • Nowa Zelandia - oleje jadalne
  • Ameryka północna

    • Stany Zjednoczone
  • Ameryka Południowa

    • Brazylia
    • Chile
    • Ekwador
    • Peru
Odwiedź grupę Bakels
Filtruj przepisy
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Linkedin
  • YouTube
  • Biuletyn Informacyjny