


Drożdżowa babka z rodzynkami
Receptury cukiernicze, Receptury piekarnicze

Ciasto karmelowe
Pyszne i aromatyczne ciasto mocno karmelowe - dekorowane karmelem i karmelową kruszonką.

Baton karmelowy z płatków kukurydzianych

Kremowa kostka pomarańczowo-czekoladowa

Kremowa kostka karmelowa

Kremowa kostka nugatowa

Serowe pączki jogurtowe

Piernik | Babka z metra

Serowo-makowe z kruszonką skubaną

Sernik karmelowy z czekoladową kruszonką

Obwarzanki i bułki śniadaniowe

Placek czekoladowy z marakują
Klasyczne ciasto owocowe, uwielbiane przez Klientów każdej cukierni. Przygotowane na mieszance Yogo-Fruit charakteryzuje się wspaniałą strukturą, kolorem i smakiem. Bardzo ...

Placek z kokosem i śliwką
Klasyczne ciasto owocowe, uwielbiane przez Klientów każdej cukierni. Przygotowane na mieszance Yogo-Fruit charakteryzuje się wspaniałą strukturą, kolorem i smakiem. Bardzo ...

Świąteczny wianek drożdżowo-cynamonowy

Tort karmelowy
Smaczny i pachnący tort z polewą z mlecznego karmelu i krówkowym wypełnieniem.

Tort piernikowy

Serusie – jogusie z nadzieniem serowym
Serusie - jogusie z nadzieniem serowym. Dekorowane kruszonką.

Czardasz
Intensywny ciemny kolor, doskonała forma babki z serowym nadzieniem i aromatyczna polewa truflowa.
