Building

Adres siedziby głównej

BAKELS POLSKA Sp. z o.o.
93-231 Łódź, ul. Dostawcza 12
NIP 827 000 82 40, REGON 008034270

Kontakty

SEKRETARIAT
tel  +48 (42) 25 46 600
fax +48 (42) 25 46 601
e-mail: biuro@bakels.pl

DZIAŁ HANDLOWY
tel +48 (42) 25 46 611  /612  /613
fax +48 (42) 25 46 610
e-mail: referent1@bakels.pl

TERENOWE SŁUŻBY HANDLOWE

REGION PÓŁNOCNO - ZACHODNI
CHOJNACKA KATARZYNA
tel: 506 071 398
e-mail: katarzyna.chojnacka@bakels.pl

REGION PÓŁNOCNO - WSCHODNI 
ŻUKOWSKI ADAM
tel: 501 272 608
e-mail: adam.zukowski@bakels.pl

REGION CENTRALNY
KODŁUBAŃSKA BEATA
tel: 502 554 307
e-mail: beata.kodlubanska@bakels.pl

REGION POŁUDNIOWY
ŁUKASZ SKALSKI
tel: 502 554 315 
e-mail: lukasz.skalski@bakels.pl

TERENOWE SŁUŻBY TECHNOLOGICZNE

GŁÓWNY TECHNOLOG ds. CUKIERNICTWA (cała Polska)
NAWROT PAWEŁ
tel: 502 554 317
e-mail: pawel.nawrot@bakels.pl

GŁÓWNY TECHNOLOG ds. PIEKARNICTWA (cała Polska)
SOBIESIAK MARIUSZ
tel: 510 053 720
e-mail: mariusz.sobiesiak@bakels.pl

REGION PÓŁNOCNO - WSCHODNI
BOBOLINSKI ROBERT - technolog cukiernictwa
tel: 513 100 644
e-mail: robert.bobolinski@bakels.pl

PAWEŁ SŁOŃCZEWSKI - technolog piekarnictwa
tel: 789 204 478
e-mail: pawel.slonczewski@bakels.pl

REGION CENTRALNY
GRYGIEL KRZYSZTOF - technolog cukiernictwa
tel: 693 880 908
e-mail: krzysztof.grygiel@bakels.pl

HENRYK PEZDA - technolog piekarnictwa
tel: 789 204 477
e-mail: henryk.pezda@bakels.pl

REGION POŁUDNIOWY
WYLENŻEK ŁUKASZ - technolog cukiernictwa
tel: 506 071 250
e-mail: lukasz.wylenzek@bakels.pl

KOZIAK PIOTR - technolog piekarnictwa
tel: 505 636 244
e-mail: piotr.koziak@bakels.pl

REGION PÓŁNOCNO - ZACHODNI
GALOWSKI PAWEŁ - technolog cukiernictwa
tel: 502 554 316
e-mail: pawel.galowski@bakels.pl

JACEK DZIĘCIELSKI - technolog piekarnictwa
tel: 510 759 899
e-mail: jacek.dziecielski@bakels.pl

Map


Konto bankowe

BANK ZACHODNI WBK S.A. 14 W ŁODZI
UL. WÓLCZAŃSKA 178, 90-530 ŁÓDŹ
54 1500 1546 1216 7000 1493 0000


Formularz kontaktowy

Proszę podać temat wiadomości