Mapa strony
Produkty
- BABKA CIĘTA Z METRA MIX
- CIASTO UCIERANE YOGO - FRUIT
- UCIERANE CZEKOLADOWE
- IG MIX BAKELS
- KETO MIX (LOW CARB)
- Ciasto Drożdżowe Koncentrat
- CHLEB ORKISZOWY MIX
- ZŁOTE ZIARNA MIX
- NADZIENIE - TRUFLA RUBY
- RENSHAW® EXTRA, BIAŁY - BIAŁA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- RENSHAW® EXTRA, CZARNY - CZARNA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- RENSHAW® EXTRA, ŻÓŁTY- ŻÓŁTA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- RENSHAW® EXTRA, ZIELONY - ZIELONA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- RENSHAW® EXTRA, RÓŻOWY - RÓŻOWA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- RENSHAW® EXTRA, NIEBIESKI - NIEBIESKA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- RENSHAW® EXTRA, CZERWONY - CZERWONA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- CHOCKEX (NON-TEMP) RUBY NH
- CHOCKEX WEGE (NON-TEMP) DARK
- WEGE CIASTO BAKELS
- NADZIENIE - WEGAŃSKA TRUFLA KAKAOWA CIEMNA
- ZAKWAS ORKISZOWY BAKELS
- WEGE BAZA DO KREMÓW
- CIASTKA ORKISZOWE MIX
- CIASTKA OWSIANE MIX
- KARMEL O SMAKU MALINOWYM
- CIASTO O SMAKU KARMELOWYM MIX
- MOCKTAIL SPRITZ
- WHEATIE M160
- EGGIN 200L
- CARAMEL CREAM
- FERMDOR® R Plus
- Fermdor® Active Durum
- SPRINK / TARANT - środek antyadhezyjny w sprayu
- ŻEL NA ZIMNO DIAMENT MIĘTOWY
- BISZKOPT DESEROWY MIX
- CIASTO KORZENNE
- PETTINICE CIEMNORÓŻOWA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- PETTINICE POMARAŃCZOWY - POMARAŃCZOWA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- PETTINICE RÓŻOWY - RÓŻOWA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- DESER LAWA / LAVA CAKE
- PASTA ŻYRAFA
- KARMEL – „KRÓWKA ŚMIESZKA”
- ENBELETT- KREM BUDYNIOWY W PROSZKU
- WHITE SWEET WHIP - KREM ROŚLINNY Z CUKREM
- BAKELS INSTANT CREAM
- PETTINICE BIAŁY - BIAŁA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- PETTINICE NIEBIESKI - NIEBIESKA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- PETTINICE CZARNY - CZARNA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- PETTINICE ŻÓŁTY - ŻÓŁTA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- PETTINICE BŁĘKITNY - BŁĘKITNA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- PETTINICE ZIELONY - ZIELONA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- PETTINICE CIEMNOFIOLETOWY - CIEMNOFIOLETOWA MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- PETTINICE JASNOFIOLETOWY - MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- PETTINICE MORELOWY - MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- PETTINICE CZERWONY AZO - MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- PETTINICE BRĄZOWY - MASA CUKROWA DO POWLEKANIA I DEKORACJI
- RUSTIQUE MIX
- OVALETT SUPER
- OVALETT
- NADZIENIE - TRUFLA BIAŁA
- MUS CZEKOLADOWY
- MUS TIRAMISU
- MUS NEUTRALNY
- MUS TRUSKAWKOWY
- CHOCKEX (NON-TEMP) WHITE NH
- CHOCKEX (NON-TEMP) DARK NH
- NADZIENIE - TRUFLA NUGATOWA
- NADZIENIE - TRUFLA KROKANTOWA
- NADZIENIE - TRUFLA POMARAŃCZOWA
- PRETZEL MIX SG
- ŻEL NA ZIMNO – DIAMENT MANDARYNKOWY
- KUKURYDZA MIX
- CHLEB DUŃSKI MIX
- CHLEB FARMERA MIX
- ŚRÓDZIEMNOMORSKI MIX
- POL-MIX KOKOSOWY
- BEZA ACTIWHITE
- GF CAKE MIX - CIASTO BEZGLUTENOWE
- CHOCOLATE MIX
- ŻEL DO ŻELOWNIC SUPERGLANS NEUTRALNY
- ŻEL DO ŻELOWNIC SUPERGLANS MORELOWY
- GLAZURA DO DONUTÓW – NEUTRALNA
- ŻEL NA GORĄCO – NAPPAGE NEUTRALNY
- ŻEL NA GORĄCO – SZAFIR MORELOWY
- HAFIE W6000
- ŻEL NA GORĄCO – SZAFIR NEUTRALNY
- WHEATIE S3000
- ŻEL NA ZIMNO – DIAMENT ALL’ROUND
- NADZIENIE ŻELOWE – KIWI
- ŻEL NA ZIMNO – DIAMENT NEUTRALNY
- ŻEL NA ZIMNO – DIAMENT BIAŁY
- ŻEL NA ZIMNO – DIAMENT ZŁOTY
- ŻEL NA ZIMNO – DIAMENT CZEKOLADOWY
- ŻEL NA ZIMNO – DIAMENT TRUSKAWKOWY
- ŻEL NA ZIMNO – DIAMENT SREBRNY
- ŻEL DO PISANIA I DEKORACJI – PIPPING GEL NEUTRALNY
- ŻEL DO PISANIA I DEKORACJI – PIPPING GEL ZIELONY
- BROODT MIX - CHLEB DAR ZIAREN
- NADZIENIE - TRUFLA KAKAOWA CIEMNA
- ŻEL DO PISANIA I DEKORACJI – PIPPING GEL ZŁOTY
- TINCOL - ŚRODEK ANTYADHEZYJNY
- CIASTO CZEKOLADOWE KONCENTRAT
- DOVIDOL - OLEJ DO MASZYN I LINII TECHNOLOGICZNYCH
- NADZIENIE ŻELOWE –PASTRYFILL CYTRYNA
- NADZIENIE ŻELOWE – PASTRYFILL MARAKUJA
- NADZIENIE ŻELOWE – PASTRYFILL MARAKUJA Z PESTKĄ
- POL-MIX JAGODOWY
- ŻEL DO PISANIA I DEKORACJI – PIPPING GEL CZERWONY
- ŻEL DO PISANIA I DEKORACJI – PIPPING GEL BRĄZOWY
- CIABATTA MIX
- ZIEMIAŃSKI MIX
- PANE MAGGIA
- ŻYTNI MIX
- GO SPORT MIX
- PIECZYWO PROSO MIX
Przepisy
- Świąteczne ciasto babuni
- Tort malinowy
- Dyniowe KarmeLOVE
- KarmeLOVE orzechowe fantazje
- Jesienne karmelove z jabłkiem
- Babeczki malinowo-karmelowe
- Tort 100% wegański
- Baton malinowy z płatków kukurydzianych
- Owocowe Yogo pod pierzynką bezową
- Drożdżowa babka z rodzynkami
- Ciasto karmelowe
- Baton karmelowy z płatków kukurydzianych
- Kremowa kostka pomarańczowo-czekoladowa
- Kremowa kostka karmelowa
- Kremowa kostka nugatowa
- Serowe pączki jogurtowe
- Piernik | Babka z metra
- Serowo-makowe z kruszonką skubaną
- Sernik karmelowy z czekoladową kruszonką
- Obwarzanki i bułki śniadaniowe
- Placek czekoladowy z marakują
- Placek z kokosem i śliwką
- Świąteczny wianek drożdżowo-cynamonowy
- Tort karmelowy
- Tort piernikowy
- Serusie - jogusie z nadzieniem serowym
- Czardasz
- Marchewkowo-jogurtowe ciasto z korzennym charakterem
- Mistrzowskie przekąski - zestaw receptur na mistrzostwa świata
- Placek ze śliwkami
- Czekoladowo kokosowy placek ze śliwkami
- Truflowa Babka z Metra
- Świąteczny placek korzenno-śliwkowy
- Karaibska Pychotka
- Babka Korzenna z orzechami w polewie czekoladowo–pomarańczowej
- Babka cięta z metra
- Bajgle
- Pretzel na słodko
- Pretzel Wytrawny