ŻEL NA ZIMNO – DIAMENT ALL’ROUND

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnych i suchych warunkach (< 20 °C).

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

365 dni

Rodzaj

Rodzaj

żel

Kategoria

Kategoria

Diament

Gotowy produkt

Gotowy produkt

wyroby cukiernicze

Sposób użycia

według uznania

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
506.00
Energia (kcal)
119.00
Tłuszcz (g)
0.00
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.00
Węglowodany (g)
29.00
Cukry (g)
27.00
Błonnik (g)
1.00
Białko (g)
0.00
Sól (g)
0.00

Składniki

woda, cukier, syrop glukozowy, substancja żelująca: pektyna, karagen, guma ksantanowa, lakton kwasu glukonowego, regulator kwasowości:, chlorek wapnia, cytrynian sodu, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromat naturalny

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
1169
5,5kg
Wiaderko
550

Dodatkowe informacje

Praktyczne wskazówki odnośnie stosowania żeli Diament All’Round:
- Żele Diament All'Round posiadają właściwości tiksotropowe - w stanie spoczynku mają konsystencję żelu, podczas obróbki mechanicznej zamieniają się w ciecz.
- W pierwszej kolejności należy rozbić strukturę Diamentu All'Round poprzez delikatne zamieszanie, unikać napowietrzania. Żel zamienia się w ciecz o obniżonej lepkości, która jest idealna do pokrywania powierzchni ciast cienką warstwą

Sposób użycia

według uznania

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
506.00
Energia (kcal)
119.00
Tłuszcz (g)
0.00
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.00
Węglowodany (g)
29.00
Cukry (g)
27.00
Błonnik (g)
1.00
Białko (g)
0.00
Sól (g)
0.00

Składniki

woda, cukier, syrop glukozowy, substancja żelująca: pektyna, karagen, guma ksantanowa, lakton kwasu glukonowego, regulator kwasowości:, chlorek wapnia, cytrynian sodu, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromat naturalny

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
1169
5,5kg
Wiaderko
550

Dodatkowe informacje

Praktyczne wskazówki odnośnie stosowania żeli Diament All’Round:
- Żele Diament All'Round posiadają właściwości tiksotropowe - w stanie spoczynku mają konsystencję żelu, podczas obróbki mechanicznej zamieniają się w ciecz.
- W pierwszej kolejności należy rozbić strukturę Diamentu All'Round poprzez delikatne zamieszanie, unikać napowietrzania. Żel zamienia się w ciecz o obniżonej lepkości, która jest idealna do pokrywania powierzchni ciast cienką warstwą