Informacje ogólne
Mieszanka w formie proszku, idealna do wypieku ciast z owocami, charakteryzująca się delikatnym jogurtowo – maślanym smakiem.
W chłodnym, ciemnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu (4 - 25ºC)
270 dni
sypki
pszenica, gluten, mleko krowie
- połączyć mokre składniki z cukrem, aż do jego rozpuszczenia
- dodać Yogo-Fruit, ubijać rózgą 20-30s na szybkich obrotach
- masę przełożyć na blachę wyłożoną papierem pergaminowym,
- na wierzchu ciasta ułożyć świeże lub mrożone owoce,
- piec w temperaturze 170°C - 180°C przez 60 -70minut (czas pieczenia modyfikować w zależności od ilości owoców ułożonych na wierzchu ciasta)
skrobia PSZENNA, mąka PSZENNA, skrobia modyfikowana, skrobia z tapioki, JOGURT w proszku [mleko krowie], emulgatory: E475, E471, MLEKO w proszku, substancje spulchniające: E450 i E500, E341, skrobia ryżowa, sól, substancja zagęszczająca: E415, aromat naturalny, barwnik: E160b, aromat
- połączyć mokre składniki z cukrem, aż do jego rozpuszczenia
- dodać Yogo-Fruit, ubijać rózgą 20-30s na szybkich obrotach
- masę przełożyć na blachę wyłożoną papierem pergaminowym,
- na wierzchu ciasta ułożyć świeże lub mrożone owoce,
- piec w temperaturze 170°C - 180°C przez 60 -70minut (czas pieczenia modyfikować w zależności od ilości owoców ułożonych na wierzchu ciasta)
skrobia PSZENNA, mąka PSZENNA, skrobia modyfikowana, skrobia z tapioki, JOGURT w proszku [mleko krowie], emulgatory: E475, E471, MLEKO w proszku, substancje spulchniające: E450 i E500, E341, skrobia ryżowa, sól, substancja zagęszczająca: E415, aromat naturalny, barwnik: E160b, aromat