WEGE CIASTO BAKELS

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnym, ciemnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu (4 - 25ºC)

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

270 dni

Rodzaj

Rodzaj

proszek

Alergeny

Alergeny

gluten, pszenica

Składniki

Grupa Ciasto
Składnik
KG
%
WEGE CIASTO BAKELS
1.000
55.56
Woda
0.400
22.20
Olej rzepakowy
0.400
22.20
Waga całkowita: 1.800

Creaming Time

3

Serving Size

500g

Metoda

- połączyć wstępnie składniki ciasta;
- mieszać rózgą przez 3 minuty na drugim biegu miksera planetarnego
- otrzymaną masę wylewać do foremek w ilości 500g
- wypiekać w temperaturze 180℃
- czas wypieku 50 – 55 minut

Sposób użycia

Gotowa 100% mieszanka, dodajemy tylko wodę i olej.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,495.00
Energia (kcal)
357.00
Tłuszcz (g)
0.60
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.10
Węglowodany (g)
79.50
Cukry (g)
37.30
Błonnik (g)
2.60
Białko (g)
5.80
Sól (g)
1.60

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
383240
15 kg
Worek
480 (32 x 15kg)

Składniki

Grupa Ciasto
Składnik
KG
%
WEGE CIASTO BAKELS
1.000
55.56
Woda
0.400
22.20
Olej rzepakowy
0.400
22.20
Waga całkowita: 1.800

Creaming Time

3

Serving Size

500g

Metoda

- połączyć wstępnie składniki ciasta;
- mieszać rózgą przez 3 minuty na drugim biegu miksera planetarnego
- otrzymaną masę wylewać do foremek w ilości 500g
- wypiekać w temperaturze 180℃
- czas wypieku 50 – 55 minut

Sposób użycia

Gotowa 100% mieszanka, dodajemy tylko wodę i olej.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
1,495.00
Energia (kcal)
357.00
Tłuszcz (g)
0.60
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.10
Węglowodany (g)
79.50
Cukry (g)
37.30
Błonnik (g)
2.60
Białko (g)
5.80
Sól (g)
1.60

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
383240
15 kg
Worek
480 (32 x 15kg)