Truflowa Babka z Metra
Wyjątkowo smaczna wariacja na naszego doskonałego przepisu. Modyfikacja dobrze znanej formuły obejmuje łatwą aplikację nadzienia jabłkowego i kruszonki, co w szybki i prosty sposób dodaje Państwu całkowicie nowy produkt do lady cukierniczej.
Receptura opiera się na zastosowaniu mieszanki BABKA CIĘTA Z METRA MIX czyli doskonałego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o strukturze i charakterze ciasta domowego.
Idealnie nadaje się do poszerzenia asortymentu ciast pieczonych w formie długiej, sprzedawanych “z metra” czyli na oczekiwane przez Klienta porcje wagowe. To sprawdzone rozwiązanie pozwala nie tylko na łatwe i szybkie obsługiwanie Klientów cukierni, ale także zmniejsza straty odkrawanych i nie sprzedanych “końcówek” ciast.
Ekonomiczna mieszanka nie zawiera cukru, to oznacza, że w zależności od rodzaju babki, jej dodatków i charakteru można we własnym zakresie zmieniać poziom słodkości oraz łatwo kalkulować koszty surowcowe.