GLAZURA DO DONUTÓW – NEUTRALNA

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnych i suchych warunkach (< 20 °C).

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

720 dni

Rodzaj

Rodzaj

żel

Gotowy produkt

Gotowy produkt

wyroby cukiernicze

Sposób użycia

Podgrzać do temperatury 70°C (max 75°C).
Nakładać pędzlem bezpośrednio na produkt.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
905.00
Energia (kcal)
213.00
Tłuszcz (g)
0.00
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone (g)
0.00
Węglowodany (g)
52.70
Cukry (g)
39.50
Błonnik (g)
0.90
Białko (g)
0.00
Sól (g)
0.17

Składniki

syrop glukozowy, woda, substancja żelująca: pektyna, karagen, kwas cytrynowy, regulator kwasowości:, mleczan wapnia, cytrynian sodu, substancja konserwująca: sorbinian potasu

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
1737
5 kg
Wiaderko
600

Dodatkowe informacje

Smak: Neutralny
Aromat: Neutralny
Barwa: Neutralna
Tekstura: Zbliżona do pasty

Sposób użycia

Podgrzać do temperatury 70°C (max 75°C).
Nakładać pędzlem bezpośrednio na produkt.

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
905.00
Energia (kcal)
213.00
Tłuszcz (g)
0.00
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone (g)
0.00
Węglowodany (g)
52.70
Cukry (g)
39.50
Błonnik (g)
0.90
Białko (g)
0.00
Sól (g)
0.17

Składniki

syrop glukozowy, woda, substancja żelująca: pektyna, karagen, kwas cytrynowy, regulator kwasowości:, mleczan wapnia, cytrynian sodu, substancja konserwująca: sorbinian potasu

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
1737
5 kg
Wiaderko
600

Dodatkowe informacje

Smak: Neutralny
Aromat: Neutralny
Barwa: Neutralna
Tekstura: Zbliżona do pasty