Czardasz
Intensywny ciemny kolor, doskonała forma babki z serowym nadzieniem i aromatyczna polewa truflowa.
To receptura przygotowana w oparciu o mieszankę UCIERANE CZEKOLADOWE
Hit sprzedaży
Hit sprzedaży
Składniki- połączyć składniki na ciasto ciemne
- mieszać łopatą na wolnych obrotach przez ok. 1 minutę
- przygotować formy na babkę z kominkiem
- przy pomocy rękawa cukierniczego nakładać do foremek na przemian 200 g ciasta ciemnego, 200 g nadzienia serowego i ponownie 200 g ciasta ciemnego
- całość wypiekać przy otwartym lufcie
w temperaturze 180°C przez około 55 min
- po wystudzeniu wykończyć roztopioną polewą
wydajność: 10 x 450 g babka
Intensywny ciemny kolor, doskonała forma babki z serowym nadzieniem i aromatyczna polewa truflowa.
Boże Narodzenie, Do kawy, Karnawał, Słodka przekąska, Święta Wielkanocne, Wesela i jubileusze