WHEATIE M160

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnym, ciemnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu (4 - 25ºC)

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

180 dni

Rodzaj

Rodzaj

sypki

Alergeny

Alergeny

pszenica, gluten

Kategoria

Kategoria

Surowce TTT

Sposób użycia

2 - 5 % na masę mąki z receptury wyjściowej.
Na każdy kilogram Wheatie M160 wprowadzony do receptury należy dodać 2,5 kg zimnej wody (zwiększając ilość wody występującej w recepturze wyjściowej).

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kcal)
1,500.00
Energia (kcal)
360.00
Tłuszcz (g)
1.00
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone (g)
0.00
Węglowodany (g)
72.00
Cukry (g)
0.00
Białko (g)
6.00
Błonnik (g)
11.00
Sól (g)
0.00

Składniki

mąka PSZENNA

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
2646
25 kg
Worek
750

Sposób użycia

2 - 5 % na masę mąki z receptury wyjściowej.
Na każdy kilogram Wheatie M160 wprowadzony do receptury należy dodać 2,5 kg zimnej wody (zwiększając ilość wody występującej w recepturze wyjściowej).

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kcal)
1,500.00
Energia (kcal)
360.00
Tłuszcz (g)
1.00
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone (g)
0.00
Węglowodany (g)
72.00
Cukry (g)
0.00
Białko (g)
6.00
Błonnik (g)
11.00
Sól (g)
0.00

Składniki

mąka PSZENNA

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
2646
25 kg
Worek
750