NADZIENIE – TRUFLA KAKOWA CIEMNA

Przechowywanie

Przechowywanie

W chłodnych i suchych warunkach (< 15 °C)

Okres przydatności do spożycia

Okres przydatności do spożycia

365 dni

Rodzaj

Rodzaj

pasta

Alergeny

Alergeny

mleko krowie, soja

Kategoria

Kategoria

Masy Truflowe

Gotowy produkt

Gotowy produkt

wyroby cukiernicze

Sposób użycia

Podgrzać produkt do całkowitego upłynnienia – temperatura nie powinna przekroczyć 45°C

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
2400
Energia (kcal)
580
Tłuszcz (g)
42,0
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
21,0
Węglowodany (g)
43,0
Cukry (g)
41,0
Białko (g)
6,5
Sól (g)
0,13

Składniki

cukier, tłuszcz i olej roślinny (palmowy i rzepakowy), częściowo utwardzony tłuszcz roślinny (palmowy), Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, MLEKO w proszku odtłuszczone, utwardzony tłuszcz roślinny (z ziaren palmowych), emulgatory:, lecytyna SOJOWA, wanilina

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
5370
5 kg
Wiaderko
432

Sposób użycia

Podgrzać produkt do całkowitego upłynnienia – temperatura nie powinna przekroczyć 45°C

Wartości odżywcze

Rodzaj
Wartość
Energia (kJ)
2400
Energia (kcal)
580
Tłuszcz (g)
42,0
Kwasy tłuszczowe nasycone (g)
21,0
Węglowodany (g)
43,0
Cukry (g)
41,0
Białko (g)
6,5
Sól (g)
0,13

Składniki

cukier, tłuszcz i olej roślinny (palmowy i rzepakowy), częściowo utwardzony tłuszcz roślinny (palmowy), Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, MLEKO w proszku odtłuszczone, utwardzony tłuszcz roślinny (z ziaren palmowych), emulgatory:, lecytyna SOJOWA, wanilina

Opakowanie

Kod
Rozmiar
Rodzaj
Liczba na palecie
5370
5 kg
Wiaderko
432